Promotiile zilei pe iDevice.ro – 23.06.2011

Toate promotiile publicate in acest articol sunt disponibile la preturile afisate doar in ziua publicarii. Daca cititi acest articol la o data ulterioara va rog sa verificati daca pretul afisat aici corespunde cu cel de pe magazinul de unde intentionati sa faceti achizitia.

iPad 16GB 3G – Pret: 2.599,00 RON/2.893,25 RON

Descriere: iPad 16GB este ultimul gadget dezvoltat de producatorul Apple, reprezentand viziunea acestora in materie de tablet pc-uri. iPad este mai mult decat un produs, este o idee cu totul noua si originala, situanduse la limita dintre un smartphone si un laptop.
Constructia tabletei este extrem de compacta, avand dimensiunile de 189.7 x 13.4 x 242.8 mm si o greutate de numai 680g. Display-ul LED-backlit de 9.7 inch ofera o calitate a imaginii incredibila, fiind perfect pentru navigatul pe internet, cat si pentru vizionarea filmelor, pozelor sau a documentelor. Datorita tehnologiei IPS (in-plane switching) si a unghiurilor de vizualizare de 178 grade, imaginea va fi clara cu o culoare si un contrast foarte bun indiferent de pozitia in care tineti deviceul.

iPod Nano 6th Generation 8GB Green – Pret: 718,99 RON



Tastatura Wireless Bluetooth Macally pentru iPhone/iPad – Pret: 299,00 RON

Date tehnice: Tehnologie bluetooth 2.0 pentru libertate wireless de pana la 10m distanta. 77 taste subtiri ce folosesc tehnologia de ultima ora Scissor-Key-Switches™. Tasta “on-screen keyboard” (tastatura pe ecran) si pentru controlul volumului. Tastatura numerica incorporata (pentru utilizare la calculator). Buton Pornit/Oprit pentru a maximiza durata de viata a bateriei. Carcasa de protectie tastatura care functioneaza si ca stand de vizionare pentru iPad (landscape si portrait). Dimensiuni tastatura: 222x103x16mm (LxlxI). Dimensiuni carcasa protectie: 235x142x28 (LxlxI). Pachetul include tastatura BTKeyMini, carcasa de protectie/stand, 2 baterii AAA si ghid de utilizare.

 

Docking Station pentru iPhone 4 – Pret: 25,00 RON

Date tehnice: Docking station elegant si compact, de culoare alb, perfect pentru iPhone 4G. Va puteti conecta docking station-ul la computer cu cablul cu care a venit cu iPhone-ul dvs., apoi asezati iPhone-ul docking station pentru sincronizare si pentru a incarca bateria.

Suport auto Belkin Window Mount – Pret: 65,00 RON/59,00RON

Compatibilitate: iPhone,iPod



Adaptor de calatorie pentru iPad si iPad 2 – Pret: 19,00 RON

Compatibilitate: iPad 2 / iPad / iPhone / iPod