Apple actioneaza Samsung in judecata in Coreea de Sud pentru incalcarea unor brevete de inventie

Procesele dintre Samsung si Apple se extind in Coreea de Sud unde cele 2 companii isi vor trimite avocatii pentru a pleda in fata instantelor asiatice. Desigur ca noile procese au legatura tot cu brevetele de inventie pe care Samsung le-ar fi incalcat atunci cand a produs terminalele din seria Galaxy si nu numai. Dupa actiunile intentate in fata instantelor din SUA, Japonia si Germania iata ca acum Apple gaseste un nou teritoriu pe care sa se lupte cu partenerii de la Samsung si probabil vom mai discuta despre aceste procese mult timp de acum incolo.

It’s no coincidence that Samsung’s latest products look a lot like the iPhone and iPad, from the shape of the hardware to the user interface and even the packaging,” Apple Korea said in a separate statement issued Friday. “This kind of blatant copying is wrong, and we need to protect Apple’s intellectual property when companies steal our ideas.

Pana acum Apple nu a reusit sa dovedeasca in vreun fel ca produsele celor de la Samsung au fost intr-adevar facute dupa design-ul iDevice-urilor si probabil va trece mult timp pana vor reusi sa o faca iar parerea generala este ca in realitate exista alte lucruri mai importante care se desfasoara intre cele 2 companii. Se zvoneste ca aceste procese au fost intentate in ideea de a forta mana celor de la Samsung sa incheie anumite contracte cu cei de la Apple insa noi probabil nu vom afla vreodata nimic mai mult decat ceea ce se va intampla in procesele aflate pe rolul instantelor.