iPad 2 disponibila oficial in Romania

Este ora 18:00 si cateva zeci de magazine din Romania incep sa comercializeze oficial tableta iPad 2 desi neoficial o comercializau inca din luna aprilie. Incepand de astazi resellerii de produse Apple au posibilitatea de a vinde tablete iPad 2 fara restrictie si la preturi mai mici decat cele practicate pana acum de marile magazine online. Practic aceasta lansare nu aduce pe piata decat scaderea preturilor in marile magazine online si in magazinele retailerilor deoarece tableta iPad 2 era disponibila la noi inca din luna aprilie cand eMag si evoMAG au lansat-o oficial.

Lansarea este sutinuta de operatorul Vodafone Romania care a lansat astazi planul tarifar Internet iPad, primul de acest gen al unui operator din Romania. Orange si Cosmote nu au anuntat lansarea vreunor planuri tarifare asemanatoare inca deci probabil saptamana viitoare vom vedea ceva si de la ceilalti 2 operatori. Daca v-ati facut curaj si ati mers la vreo “lansare” a tabletei iPad 2 la vreun magazin din tara trimiteti macar o poza pe zaone@idevice.ro. Pentru Apcom si iStyle este o zi importanta, pentru restul lumii drumul spre mare este mai important.

8 COMENTARII

  1. pai… e oficial sau nu… sau e “oficial” in sensul romanesc (cum se dadeau iphone 4 de uk cu adaptor de priza lipit la cutie pentru clientii business de la vodafone)?

    pe apple.ro vad ca scrie “disponibil acum” dar nu se ofera nici o alta informatie. si la “de unde cumperi” scrie doar mac + ipod la apcom si iphone la voda/cosmote/orange, atat. sa nu fi actualizat site-urile inca? sau sa fie ceva la fel de “oficial” ca si pana acum, fara “sanctificarea” apple din sua sau macar din europa?

  2. Salut zaone! Iti accesez pagina in fiecare zi de cel putin 50 de ori pentru ca esti singurul care ne oferi toate informatiile despre tel noastre si iti multumesc pentru asta. Dar te-am rugat deseori sa imi raspunzi si mie la cateva probleme si nu mi-ai raspuns. Asta e, ce sa fac!? Poate e vina este a mea ca nu stiu unde sa scriu dar am incercat de multe ori si nu am reusit. Multumesc mult oricum si multa sanatate!

  3. tara asta e inca de rahat… emag a avut tableta (wifi 16gb) inainte de lansarea oficiala. 2.099 lei. appcom… distribuitorul oficial al apple pe Ro o are acum la…. ghiciti….2.099 lei..pai care e ideea de oficial? pret mai mic, cumva? plus ca au o prezentare care in poza ne arata si un smart cover…dezinformeaza clientii…cica sa cautati mai jos pentru pretul ei… si mai jos… nimic…