Castigatorii – Concurs: Castiga unul dintre cele 4 coduri gratuite pentru First Touch Soccer!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ga-gRERqGLk[/youtube]

Versiunea 1.2 a jocului First Touch Soccer a fost lansata in AppStore acum cateva zile de X2 Games si cu ea a adus destul de multe functii noi pentru posesorii de iDevices.! First Touch Socceer este unul dintre cele mai bune jocuri de fotbal pentru iDevices pe care le-am jucat vreodata si avand in vedere ca aplicatia este acum universala m-am gandit sa le dau si posesorilor de iPad o sansa sa intre in posesia jocului. In curand First Touch Soccer ar putea avea implementat si un modul multiplayer care va permite organizarea de jocuri online sau local prin Wi-Fi si cred ca atunci va deveni si mai popular.

Pentru a participa trebuie sa lasati un comentariu cu textul Particip si iDevice.ro va da un cod gratuit pentru First Touch Soccer. Concursul se incheie maine la ora 19:00 cand voi alege castigatorii. Va rog sa comentati cu adresa de email pe care doriti sa primiti codul in cazul in care castigati. Succes!

UPDATE: In final nu una ci 5 persoane vor primi cate un cod si iata-i pe castigatori: Antonela, Marius Rarinca, yoegyu, florentin, Lupoae Dumitru Catalin.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iJDGLwEW1BY[/youtube]

146 COMENTARII

  1. Particip

    Îmi da eroare când dau sa public (sunt pe un iPhone 4), zice ca mesajul e prea scurt. Asa ca scuze ca apare si textul asta.