Promotiile zilei pe iDevice.ro – 27.06.2011

Toate promotiile publicate in acest articol sunt disponibile la preturile afisate doar in ziua publicarii. Daca cititi acest articol la o data ulterioara va rog sa verificati daca pretul afisat aici corespunde cu cel de pe magazinul de unde intentionati sa faceti achizitia.

Alimentator Apple 65W – Pret: 287,20RON

Dock wireless SONOS WD100EU1, Alb – Pret: 512,99RON
Descriere: Conecteaza iPod-ul sau iPhone-ul tau la dock-ul Sonos si bucura-te de toata muzica preferata, in orice camera – wireless. Cu dock-ul special Sonos poti transmite wireless toata muzica ta preferata de pe iPod sau iPhone in toate camerele unde exista playere Sonos. Si pentru ca este wireless, poti conecta iPod-ul sau iPhone-ul oriunde in casa, in acelasi timp docking station-ul incarcand acumulatorul iPod-ului sau iPhone-ului tau. Iar calitatea audio este excelenta, gratie tehnologiei speciale Sonos, prin care sunetul este transmis digital, fara conversie la analog, aspect valabil la majoritatea docking station-urilor conventionale.

Dual Dock Charger Dexim – Pret: 215,99 RON

Descriere: Dock Charger Dexim ofera posibilitatea de a incarca un iPod si un iPhone in acelasi timp.Astfel, puteti reduce numarul de cabluri si il puteti lua si in calatorii.Incarcarea se face doar introducand iPhone-ul sau iPod-ul in conectorul dock-ului.

Husa Momax GC3B – Pret: 149,39 RON

Compatibilitate:iPad

Keyboard Dock – Pret:359,99 RON

Caracteristici: Dock-ul este compatibil cu adaptorul iPad VGA,kit-ul pentru camere foto si incarcatorul iPad 10W USB Acces direct catre iPad – Home screen,Spotlight search,Display brightness,Picture frame mode,Onscreen keyboard,Screen lock.

 

Folie de protectie Momax Anti-Glare pentru iPad 2 – Pret: 59,99 RON

Descriere: Suprafata ANTIREFLEX (ANTIGLARE) reduce la minimum reflexia luminii si a ultravioletelor
(previne oboseala ochilor cand utilizati intens aparatul in aer liber si/sau lumina puternica)
Previne aparitia amprentelor datorate ulizarii touchsreenului de tip capacitiv
Protejaza ecranul de zgarieturi