Prima Pagina Apple Videoclip facut folosind 3 terminale iPhone 4

Videoclip facut folosind 3 terminale iPhone 4

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sQNqyjiJdEk[/youtube]

Steve Shane – Every Pretty Smile se numeste melodia pe care o ascultati acum iar clipul video de mai sus a fost facut folosind 3 terminale iPhone 4. Videoclipul a fost special editat pentru a permite folosirea celor 3 terminale pentru a completa imaginea artistului si a personajelor din clip. Ideea este foarte interesanta, nu este prima de acest gen si cu siguranta nici ultima insa este placut sa vezi in cate moduri interesante poate fi folosit un terminal iPhone 4.

 • Dan

  tare:d fain sa vezi ca mai e lume care isi cumpara iphone…nu doar pentru ca e la moda si nu stiu sa umble pe el….ci ii si folosesc toate functiile lui

 • @ Dan crezi ca asta nu se putea pe alt telefon? sunt doar niste videoclipuri editate a.i. sa se sincronizeze sa iasa ceva frumos.
  Ideea in sine este foarte interesanta si e o munca migaloasa sa faci asa ceva insa treaba cu iphone 4 tine mai mult de marketing.

 • Dan

  sunt convins ca se putea pe alt telefon…dar acum e ideea “iphone” pentru ca e la moda … e dragut sa mai vezi o chestie din asta pe un iphone(au reusit sa faca ceva frumos cu el..nu doar sa il promoveze) … maketing reuseau sa faca si numai daca aveau un clip in care aparea iphone-ul

 • Fofo

  Oooooffff mai prietene, da ce mai zgarii tu telefoanele alea. 🙂

 • icetkk

  Fofo,
  Exact la asta m-am gandit si eu pe tot parcursul videoclipului. 🙂