Dreamboard disponibila gratuit in Cydia

Dreamboard se vrea a fi o noua platforma pentru teme care ar fi trebuit sa inlocuiasca aplicatia Winterboard si in mare parte a reusit sa faca acest lucru. Multi utilizatori au testat macar o data aplicatia Dreamboard si foarte multi au avut un feedback pozitiv pentru ea deci dezvoltatorul a reusit sa faca o treaba buna, mai ales cu ultimul update instalat. Pana recent aplicatia Dreamboard era disponibila in Cydia contra pretului de 2.99$ insa dezvoltatorul s-a hotarat sa o ofere gratuit pentru toti utilizatorii asa ca acum o puteti instala linistiti si chiar va recomand sa o testati macar o data pentru ca merita.

Advanced Theming Platform. Take control over SpringBoard!

Dreamboard lets you place anything from widgets to apps where ever you want. Theming is no longer limited to just icons, or having to resort to complicated setup themes involving Iconoclasm, SpringJumps, etc.

Dreamboard makes it easy to switch between any theme in just a few seconds. Simply launch, choose and apply! And, Dreamboard eliminates the long wait of having to restart Springboard everytime you make a change. No more resprings! Dreamboard includes a complementary copy of Endroid (HTC theme).

Not all themes recommended with older generation devices. iPad compatibility unknown. Note: Tested on 4.2.1, 4.3.3, and 5.0 b1, b2

Dreamboard este disponibila gratuit in Cydia in repo-ul BigBoss. Dezvoltatorul aplicatiei sustine ca aceasta functioneaza si cu iOS 5 beta 1/2 insa nu v-as recomanda sa va aventurati chiar atat de departe.

28 COMENTARII

  1. Nu am reusit cu vremea, imi da alt oras la zip codul meu, si ce alte teme compatibile cu dreamboard mai sunt si cum le gasesc, in cydia dau doar de teme pentru winterboard.

    cineva spunea ca are 17, cum se numesc, ce a cautat?

  2. Cauti dreamboard, si acolo gasesti teme. Eu nu reusesc sa schimb vremea de nici o culoare. Ce trebuie scris acolo, am pus si numele orasului, si zipcodul, degeaba. Tot ala ramane. Idei?

  3. sincer tema asta de android arata bine, este si ceva nou si poata ma incanta mai tare, dar pe partea de functionalitate pot sa zic ca nu ma ajuta deloc, am vreo 60 de app instalate, si imi ia timp sa le accesez dintrun singur loc, daca s-ar mai fi pus macar jos inca o pagina, iar fb din stanga care sta tot timpul conectat…pfff nu ma ajuta deloc.

    cine mai stie teme pt dreamboard va rog macar un hint… ca alea din winterboard sunt multe rau si multe si proaste sau oribile, tre sa ai noroc mare sa dai de una cat de cat.

  4. Cautati prin surse ca eu am gasit multe teme pt dreamboard. Inclusiv pt ipad
    off topic zaone zi-mi si mie ca am pierdut multe ore la un restore ca laptopul imi e la munca si acasa pe pc nu am multe jocuri. Ti-am last mesaj pe mess dar nu ai raspuns. Am dat sa fac update la un repo icons si nu se mai incarca am crezut ca s-a blocat. Am inchis cydia si i-am dat restart, moment in care mi-au disparut icoanele de pe prima pagina(poze, safari, settings, youtube etc) si aplicatiile instalate din cydia. Din ifunbox nu mai vedeam installous si nici cydia. (initial am crezut ca s-a scos jb, dar imi mergeau incontinuare aplicatiile pirat). Ai idee ce s-a intamplat?

  5. Ca sa schimbati din fahrenheit in celsius, mergeti la: //var/mobile/Library/Endroid/Widgets/HTC, cautati “functions.js” deschideti-l si cautati ā€http://weather.yahooapis.com/forecastrss?u=f&p=ā€.

    Acesta trebuie schimbat in: ā€http://weather.yahooapis.com/forecastrss?u=c&p=ā€;

  6. L-am avut aseara, am instalat mai multe teme, si eram chiar bucuros, pana am instalat ceva si aveam ecranul negru si se vedea doar status bar. Telefonul era perfect functional, se bloca, se debloca, si daca dadeam click pe negru pe acolo se deschideau diverse aplicatii.

    Am dat restart, aceeasi situatie, pornea tot cu tema respectiva. Dupa cateva cicluri de restart am avut noroc si din cauza la vre-un tweak a crapat springboard-ul si era in “IT safe Mode” si vedeam tot. Am dezinstalat dreamboard fara sa clipesc.

  7. @usercunumar de masina multumesc pentru raspuns, dar sunt jde mii de surse eu inca nu gasesc nimic pt dreamboard, ori tu minti cu acele teme.

    ar trebui saurik sa umble la codul pt search, mai merge un pic imbunatatit, daca ar cauta si dupa descriere