Prima Pagina aplicatii Video: Cateva trucuri pentru imbunatatirea calitatii filmelor facute cu un iPhone

Video: Cateva trucuri pentru imbunatatirea calitatii filmelor facute cu un iPhone

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hD8wfHMycYo[/youtube]

Matt, un fotograf destul de cunoscut, a facut un clip video in care evidentiaza catre dintre principalele caracteristici prin care putem imbunatati calitatea filmelor facute cu terminalele noastre. El pune accent pe modul in care sunt facute filmele si nu neaparat pe camera sustinand ca un iPhone 4 poate sa faca filme reusite daca are in spate un fotograf bun. Desi iPhone 4 are o camera buna care filmeaza video in format 720p in conditii mai mult decat bune, nu putem sa ne asteptam la calitate extraordinara de la camera unui telefon asa ca nu va faceti iluzii ca veti deveni experti in fotografie peste noapte.

Pentru a transforma un film bun intr-un film reusit Matt recomanda aplicatii precum Film Pro si iMovie care ne ajuta sa controlam modul in care filmeaza aparatul nostru dar si rezultatul final pe care il vom prezenta celor apropiat.

  • alyn

    de unde pot lua aplicatia iMovie crack in afara de install0us, pt ca de acolo dupa ce vreau sa o instalez imi scrie “invalid ipa”. ms

  • Daca ai bani de Glif, de blitz-uri si de alte lucruri de studio inseamna ca ai bani si de un DSLR cu un obiectiv bun, cu un iphone niciodata nu vei face poze precum un DSLR.
    Camera de pe iphone e ok, dar focalizarea nu.

  • Ticu

    Bine zice Dan. Mai ales daca vrei sa obtii filmulete cu fundal “blurry”. Ce sa mai zic de 24p si corectie de culori 🙂