Prima Pagina Android Peste 100.000 de aplicatii disponibile pentru iPad in App Store

Peste 100.000 de aplicatii disponibile pentru iPad in App Store

Daca deschideti App Store-ul din SUA pe tableta voastra veti constata ca exista in momentul de fata peste 100.000 de aplicatii disponibile pentru tableta celor de la Apple. Daca in martie Apple anunta ca exista in mod oficial peste 75.000 de tablete in App Store iata ca astazi a fost depasita cifra de 100.000 si App Store-ul va creste in continuare. De pe 2 martie si pana acum au fost acceptate in jur de 25.000 aplicatii adica o medie de 270 de aplicatii pe zi pentru tableta iPad si magazinul de aplicatii a celor de la Apple este cu mult mai mare fata de Android Market-ul pentru Android Honeycomb.

Probabil pana la sfarsitul anului vom avea in jur de 150 de mii de aplicatii disponibile pentru tableta iPad insa important este sa fie aplicatii de calitate nu sa fie multe. Google are foarte mult de recuperat in ceea ce priveste numarul de aplicatii pentru tabletele sale si dupa cum se prezinta situatia se pare ca abia peste vreun an/doi vor ajunge App Store-ul din urma.

  • Adrian

    Sdk-ul Honeycomb a aparut in februarie 2011, pe cand Ipad a aparut cu aproape 1 an inainte. diferenta de aproape 1 an intre ele este pentru ca asa este, ca sa ma exprim stil catzavencu.

  • Ramadri

    Se trece prea usor peste observatia “NU e important numarul lor”. Sincer atata timp cat cele 20-40 aplicatii standard pe care oricine le necesita pe tableta lui (indiferent de model) le gaseste si in App si in Android, ar trebui sa ni se falfaie maxim de restul 99.980 aplicatii. “it’s all in your mind 😀 “

  • z3wl

    corect Ramadri. numarul e nesemnificativ ca importanta, comparativ cu calitatea acestor aplicatii. ceea ce e cu adevarat necesar pe ipad exista pe ambele platforme.