BiteSMS Windows client permite trimiterea de SMS-uri din Windows

Daca va doreati un program care sa va permita sa trimiteti mesaje SMS prin BiteSMS direct din Windows ei bine iata ca acum aveti aceasta posibilitate. Programul permite conectarea in terminalul nostru folosind o conexiune de tip SSH deci trebuie sa aveti OpenSSH instalat in terminalul vostru si trebuie sa stiti adresa IP. De indata ce va conectati puteti introduce numarul de telefon sau numele contactului unde trebuie sa ajunga textul mesajului apoi introduceti textul mesajului si in final alegeti metoda de trimitere a SMS-ului : prin operatorul vostru, prin BiteSMS sau prin TextFreek.

Programul este in versiunea beta 1.1a asa ca trebuie sa va asteptati la probleme. Partea buna este ca avem in sfarsit o metoda simpla de a trimite SMS-uri din Windows folosind o interfata simpla si foarte usor de folosit. Puteti descarca acest program de aici.

Articolul precedentMac OS X Lion GM disponibil pentru dezvoltatori
Articolul următoriPhone 5 ar putea avea un LED frontal
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.