Prima Pagina BiteSMS BiteSMS Windows client permite trimiterea de SMS-uri din Windows

BiteSMS Windows client permite trimiterea de SMS-uri din Windows

Daca va doreati un program care sa va permita sa trimiteti mesaje SMS prin BiteSMS direct din Windows ei bine iata ca acum aveti aceasta posibilitate. Programul permite conectarea in terminalul nostru folosind o conexiune de tip SSH deci trebuie sa aveti OpenSSH instalat in terminalul vostru si trebuie sa stiti adresa IP. De indata ce va conectati puteti introduce numarul de telefon sau numele contactului unde trebuie sa ajunga textul mesajului apoi introduceti textul mesajului si in final alegeti metoda de trimitere a SMS-ului : prin operatorul vostru, prin BiteSMS sau prin TextFreek.

Programul este in versiunea beta 1.1a asa ca trebuie sa va asteptati la probleme. Partea buna este ca avem in sfarsit o metoda simpla de a trimite SMS-uri din Windows folosind o interfata simpla si foarte usor de folosit. Puteti descarca acest program de aici.

 • Ardelean ionut

  Am instalat programul, merge saa conectez prin ssh dar după ce dau send via carrier primesc mesaj de la orange cu destinație nepermisa. Exista vreo soluție?

 • mrgdenis

  de unde downlodez si eu programul asta?

 • Nu vad de ce as trimite sms-uri din windows cand am i4. E mult mai placut sa le compun pe iphone 🙂

 • Eu unul as folosi o tastatura normala dar nu folosesc BiteSMS.

 • Ardelean ionut

  Totuși știe cineva o soluție la mesajul primit de la orange cu destinație nepermisa?

 • Si eu am tot Orange, si nu pot trimite, ma conectez pe SSH, insa nu primesc SMS-ul.