Dock Fan – ventilatorul pentru iPhone care te ajuta in verile calduroase

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=p0Q4vGqvISM[/youtube]

Dock Fan este un ventilator pentru iDevices care are rolul de a ne ajuta in zilele toride ale verii care ar fi trebuit sa inceapa acum cateva saptamani bune. Ventilatorul este construit sub forma unui accesoriu care se conecteaza in portul de 30 de pini al terminalului iPhone si foloseste energia dispozitivului nostru pentru a functiona. Dupa cum vedeti si in clip, micul ventilator are putere destul de mare si este dotat cu un cap rotativ care poate fi orientat in directia dorita de catre utilizator. Acesta nu este primul accesoriu de acest gen insa este unul interesant care pentru unii va fi probabil de mare ajutor.

Probabil acum va ganditi ca acest accesoriu este disponibil la un pret destul de piperat nu? Ei bine nu, micul ventilator costa doar 15$ si poate fi achizitionat de aici.

7 COMENTARII

  1. Ma bufneste rasul! Tipii de la engadget.com “ridica” acest dizpozitiv la rangul de CRAPgadget si tu faci un articol dedicat in care spui ca “pentru unii va fi probabil de mare ajutor” 😀 🙂 😀 Pot sa pun pariu ca tu tot pe engadget.com ai auzit prima data de Dock Fan in articolul despre CRAPgadget si acum ai scos un articol unde nu mai e CRAP :):):)

  2. @bindor1: Aduna-te, daca tie nu iti place asta nu inseamna ca lumea face coada in spatele parerii tale. O fi un crapgadget, so? Nu de pe engadget am auzit de el din alta parte, oricum parerea ta conteaza.

  3. cred ca nu il poti folosi la orice timp de joc app, dar totusi, frate ai un ventilator cu tine alimentat de la iphone, pe plaja cred ca e bun, in autobuz etc, iphone cu aer conditionat:)) eu mi-as lua asa ceva, da pai un accesoriu de barbierit, tuns ar super tare, iti dai seama sa te barbieresti cu iphoneul in metrou… ar fi extraordinar

  4. Super tare ideea, la 15$ maine ma duc sa-l cumpar daca s-ar gasi si la noi, asta asa ca sa crape samsung-istii de caldura.