Prima Pagina aplicatii IM+ Video va aduce functia de apeluri video pe iPhone

IM+ Video va aduce functia de apeluri video pe iPhone

Astazi dezvoltatorii aplicatiei IM+ au achizitionat compania dezvoltatoare a aplicatiei Fone care permite posesorilor de iDevices sa efectueze apeluri video cu prietenii de pe FaceBook. Aplicatia se va numi IM+ Video si va concura cu Skype, Fring si chiar FaceTime care in momentul de fata sunt cele mai utilizate platforme pentru efectuarea apelurilor video de pe iDevices. Aplicatia IM+ este utilizata de milioane de posesori de iDevices deci exista deja o baza foarte mare de utilizatori probabil dornici as foloseasca o asemenea functie cu prietenii din propria agenda.

Exclusive – SHAPE Services, the company behind the immensely popular, cross-platform IM+ messaging applications (and then some), has agreed to acquire CrispApp, the Hong Kong based developer of the fone app for iOS. Financial terms of the deal were not disclosed, but we’ve poked around and learned that the purchase price was approximately $200,000.

Partea interesanta a IM+ Video este ca va permite utilizatorilor sa efectueze apeluri video cu prietenii de pe Facebook iar aici intervine o limitare in sensul ca nu vom putea suna persoanele pe care nu le avem adaugate ca si prieteni. Aplicatia va permite desigur efectuarea apelurilor video intre terminale mobile si intre terminale mobile si desktop-uri dar probabil functionalitatea nu se va limita doar la terminale iOS sau Mac-uri ci probabil va permite efectuarea de apeluri video intre orice platforma. IM+ Video ar urma sa fie lansata in App Store in urmatoarele 10 zile.

 • Ticu

  Am incercat yahoo messenger video call pe 3gs, dar se vede foarte prost 🙁

 • Boboc

  E greu ca cineva sa concureze cu Skype…

 • kinder

  am un iphone 4 white si am incercat videocall pe yahoo messenger si skype iar prin 3G merge binisor yahoo dar skype are un avantaj foarte mare deoarece se vede de 3 ori mai bine ca si pe yahoo iar prin wi-fi se vede absolut uimitor fata de yahoo.. deci parerea mea este ca cel mai bine dintre programele de sunat video este skype…
  are aceasi claritate skype ca si facetime prin wi-fi

 • Adi

  Eu folosesc Tango.

 • Cosmin

  Tango nu se compara cu skype la calitatea video.

 • Zduffy

  Exact! Dar Face time? 🙂