iPhone 4, iOS 4.3.4 si posibilitatea de a face unlock

Daca tot se prevesteste lansarea iOS 4.3.4 m-am gandit sa fac o atentionare posesorilor de cartele Gevey 3G. In iOS 5 beta 2 Apple a blocat posibilitatea de a folosi cartele Gevey 3G prin introducerea unui nou baseband care bloca exploit-ul folosit de chinezi pentru decodarea terminalelor iPhone 4. Toti cei care au facut atunci update fara sa stie au putut reveni la baseband-ul din iOS 4.3.3 si au salvat situatia insa daca iOS 4.3.4 va fi lansat atunci lucrurile s-ar putea schimba. Este foarte posibil ca Apple sa blocheze posibilitatea de a face unlock folosind cartele Gevey 3G prin introducerea unui baseband nou in iOS 4.3.4.

Desigur ca pastrarea baseband-ului din iOS 4.3.3 va permite in continuare folosirea cartelelor Gevey 3G pe iOS 4.3.4 insa daca aveti iOS 5 instalat acum si baseband-ul aferent atunci eu va recomand sa reveniti la iOS 4.3.3 pentru ca veti face downgrade de baseband. Daca iOS 4.3.4 va fi lansat inainte sa reveniti voi la iOS 4.3.3 atunci nu veti mai putea reveni vreodata la baseband-ul din iOS 4.3.3 si veti fi nevoiti sa pastrati acel baseband din iOS 5.  Dev Team nu mai spune nimic despre solutii de unlock avand in vedere problemele avute in trecut deci este posibil ca dupa lansarea iOS 5 sa nu apara nici o solutie de unlock.

14 COMENTARII

  1. ios 4.3.4 este inca la nivel de zvon .Dupa parerea mea apple nu se va deranja sa scoata ios 4.3.4 si se va concentra pe inbunatatirea ios 5 care va fi lansat peste 2 luni ..sa ne amintim ca untether-ul lui ionic nu a fost blocat pana acum.

  2. @zaone ..am vrut sa zic ca untether-ul lui ionic nu a fost blocat pana la ios 4.3.3 (care este cea mai recenta versiune de ios pt toata lumea) nu m-am referit la 5 beta .

  3. @zaone … Ai dreptate , eu nu m-am exprimat prea clar .tot ce am vrut sa spun este ca eu nu cred ca o sa apara ios 4.3.4 numai ca sa blocheze exploit-ul lui comex deoarece ios 5 este cel pe care se concentreaza acum apple si in ios 5 vor fi blocate toate solutiile de tetherd jb inclusiv cea a lui comex.

  4. Buna seara.Am o problema cu un iphone 3gs 8 gb neverlocked.Avea JB.4.2.1,am facut restore la telefon ca sa fie curat fara JB. incarca softul in bara sus si la un moment dat i-mi apare o eroare 1015 si zice ca nu poate fi facut restore.si totusi telefonul este neverlocked.As dori ceva ajutor.MULTUMESC!

  5. frumos forumul , eram un impatimit Iphone .. am avut si o sa am printre primii tot timpul cand o sa apara un nou Iphone pentru ca am posibilitatea asta…si cu toate astea am avut terminalele blocate pe reteaua AT&T de fiecare data , cumparam unul ii faceam jailbreak si din greseala il reblocam , il vindeam luam altul iar jailbreak .. iar blocat din diverse motive si tot asa , stateam ca prostu citeam pe forumuri , asteptam unlock-uri etc. repet aveam posibilitatea sa iau Iphone-urile printre primii dar doar pe abonamente de AT&T , gandeam ca daca e mai ieftin de ce sa nu-l iau asa ,ca oricum o sa apara jailbreak si unlock .. dar dragii mei asta pana cand am avut 3 Iphone 4 si cu ultimul am stat blocat din decembrie in speranta ca o sa apara un unlock de baseband ..si nu a aparut , nu suport trick-urile cu gevey sim , rebel sim , etc .. si m-am gandit ca e timpul sa trec la lucruri simple .. si de aceea am cumparat si voi cumpara de acum incolo Iphone factory unlocked sau neverlocked cum vreti voi sa-i spuneti , credeti-ma semnal mai bun , baterie mai buna plus ca veti scapa de tot stresul provocat de unlock si jailbreak si grija ca dati update din Itunes si diverse probleme , ma uit acum in jurul meu si vad amici care plang si asteapta sa apara unlock pentru ultimile basebanduri , tineti minte ca diferenta de bani cam sa zic 200 euro , pe care o dati in plus pe un neverlocked , face toti banii , va recomand cu caldura sa va cumparati Iphone-uri neverlocked 🙂
    Multumesc frumos , pace si numai bine