Mac OS X Lion disponibil pe 6 iulie?

Vineri Apple a lansat versiunea GM a Mac OS X Lion care in esenta este versiunea finala a sistemului de operare ce este acum disponibila pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru Mac OS X. De atunci si pana acum au aparut diverse zvonuri care incercau sa indice posibila data de lansare a noului sistem de operare. Cel mai recent dintre ele indica faptul ca Mac OS X Lion va fi disponibil chiar maine iar informatia vine de la o persoana care ar fi primit un email de la un tehnicial al Apple.

Thank you for your mail. I am unfortunately only now to respond. Entitled to a free upgrade, you do not have. This upgrade can be purchased for € 23.99 from 07/06/2011 in the APP Store.

Din pacate va recomand sa nu va faceti mari sperante intr-o lansare maine deoarece versiunea GM nu are nici macar o saptamana iar Apple are obiceiul de a lansa versiunile finale ale sistemelor de operare abia la 2 saptamani dupa lansarea versiunii GM. Asta nu inseamna ca Apple nu ar putea lansa maine Mac OS X Lion dar sansele sunt foarte mici pentru ca dezvoltatorii nu au avut ocazia de a testa pe indelete toate functiile noului sistem de operare.

5 COMENTARII

  1. LOL, ce mai traducere! Dacă la Parlamentul European sau la discuțiile cu FMI se traduce tot așa, nu e de mirare că guvernul implementează în așa hal măsurile dezbătute … 😀

    Nu cred că apare Mac OS X înainte să-l fi testat dezvoltatorii și să fi avut timp să-și trimită aplicațiile actualizate pentru publicare în Mac App Store.

  2. E traducere facuta de Google Translate, vorbeste cu ei sa isi imbunatateasca traducerile din germana. Sau uita-te in site-ul specificat ca si sursa s tradu tru.

  3. @zaone: Poftim traducerea din germană:

    Vă mulțumesc frumos pentru mail. Din păcate, ajung abia acum să vă răspund. Nu aveți dreptul la un upgrade gratuit. Puteți achiziționa acest upgrade la prețul de 23,99€, din 06.07.2011, din APP Store.

    Să fac și traducerea în engleză? 😉