Prima Pagina Noutati Infografic: ”Generatia SMS”

Infografic: \”Generatia SMS\”

Desi exista legislatie care pedepseste folosirea telefonului mobil in timp ce conducem pe drumurile publice, multi tineri ignora masurile de siguranta si folosesc telefoanele fie pentru vorbit fie pentru trimis SMS-uri in timp ce conduc. In SUA problema este foarte grava avand in vedere ca exista enorm de multe accidente care au drept cauza folosirea telefonului mobil la volan. Se pare ca acolo majoritatea tinerilor prefera sa trimita SMS-uri in loc sa vorbeasca la telefon si acolo unde nu exista SMS-uri exista Facebook care preia cu brio rolul de platforma de comunicare.

Eu unul detest tastaturile telefoanelor mobile si trimit sub 3400 SMS-uri lunar, adica numarul de mesaje text trimise in medie de un tanar american. Voi ce preferati, apelurile voce sau SMS-urile?

 • Zduffy

  SMS-urile sunt doar pt. ca nu poti vb. cand esti intr-o sedinta sau la film. Vocea noastra are viteza a aproximativ 100 de cuvinte pe minut reaq…

 • paul adrian

  prefer sms dar trimit doar vreo 500-600 sms lunar.telefon doar la nevoie si rapid la subiect.urasc messenger in timp real cu vesnicul:ce faci?.prefer facebook.messengerul pierde teren dupa parerea mea

 • Alexandru

  Este mai usor de comunicat tip chat,mai usor de exprimat un zambet,etc, in plus marea majoritate a abonamentelor din europa sau sua au minute putine in alte retele decat cea in care este abonatul dar au foarte multe sms-uri incluse.

 • Mihai R22

  Max 200 pe luna. Cu toate ca mai mult de 100 nu fol

 • Eu dau 40 in toata luna…

 • xxz

  Eu mai mult de ~20 nu dau si de regula nici pe alea. Am luni cand nu dau nici macar unul, prefer sa sun decat sa stau sa ma chinui cu mesaje.

 • am 1800 mesaje in orange si 100 in alte retele.
  daca folosesc maxim 10 din orange si 20 din alte retele e bine…
  nu prea stau la barfa prin mesaje. decat genu ” unde esti? ” “am ajuns acolo” . si asta fac de obicei cand sunt la un concert si nu pot suna de muzica :)))

 • crixalis

  Eu mai mult de 2-3 sms-uri pe luna nu trimit, trimit mai multe doar de sarbatori, paste, craciun si revelion, sunt luni in care nu trimit nici un sms, prefer sa vb la telefon, vorbesc ore sau pe gtalk, ca toti prietenii mei au gtalk si cele mai importante persoane apropiate folosesc whatsapp

 • Marius

  Stric cam 2500 de mesaje pe luna :))

 • andy

  e ok sa trimiti sms dar nu la volan acolo ne abtinem cel ptin asa ar trebui ,ideea e ca mai bine trimiti sms-uri in detrimentul convorbirii deoarece e mai putin daunator…..on:dau cam 900 sms -uri lunar..