Jailbreakme.com 3.0 lansat! Face jailbreak pentru iPhone, iPad si iPod Touch pe iOS 4.3.3!

Dupa atatea luni de asteptare iata ca astazi avem in sfarsit lansata solutia de jailbreak numita jailbreakme.com 3.0 prin intermediul careia putem face jailbreak terminalelor noastre cu iOS 4.3.3 instalat. Conform informatiilor descoperite astazi, jailbreakme.com 3.0 face jailbreak numai pentru iOS 4.3.3 pentru orice iDevice compatibil cu aceasta versiune a iOS. Instalarea este foarte simpla, practic accesati jailbreakme.com, faceti slide to jailbreak si apoi jailbreak-ul este implementat in terminalul vostru automat!

Un tutorial pentru jailbreak va fi disponibil imediat!

UPDATE: Se pare ca deocamdata jailbreak-ul pe iPad 2 nu se instaleaza ci in schimb afiseaza o eroare. comex a inchis pagina deoacamdata pentru a rezolva cateva probleme ale modului in care se instaleaza jailbreak-ul.

28 COMENTARII

  1. mai mai,cum arunca unul o rima cum sariti ca pestii….poate reusiti sa le blocati…:))),ar trebui sa incercati….RABDAREA…bagati orice de disperare…vai si amar…:(((

  2. De ce se face atata zarva cu aceasta metoda de jailbreak ? Puteam face si inainte jailbreak pe 4.3.3 ; Care este treaba cu acest jailbreakme.com , ce aduce in plus ?

  3. dc am un I4 bocat in V si ii pun asta poate sa imi blocheze terminalul..sa nu mai pot sa il folosesc…si care ar fi diferenta de jailbreaku’ clasic…cu snow sau altceva…

    merci