saurik nu recomanda folosirea primei versiuni a jailbreakme.com 3.0

Daca mai aveati dubii cu privire la faptul ca solutia de jailbreak de pe jailbreakme.com era la cateva saptamani distanta de lansare, iata ca aseara saurik a facut o recomandare care dovedeste cat de nepregatit era comex. saurik sustine ca versiunea initiala a jailbreakme.com 3.0 ar fi foarte slab testata si ar fi plina de buguri deci recomanda utilizatorilolr sa astepte cel putin o saptamana inainte sa faca jailbreak. Ideea este ca in aceasta saptamana comex va scoate o noua versiune a solutiei de jailbreak care va fi testata corespunzator si va functiona mai bine.

Parerea mea este ca ar trebui sa va ganditi serios daca vreti sa folositi o tableta cu un jailbreak instabil sau nu. Aceste avertismente au un sambure de adevar si este posibil ca solutia de jailbreak sa genereze probleme pentru anumiti utilizatori. Cei care au instalat versiunea beta a jailbreakme.com s-au plans de anumite probleme de functionalitate insa presupun ca pana acum comex a reusit sa rezolve o parte dintre ele. In concluzie jailbreakme.com 3.0 va fi o versiune “grabita” a unei solutii de jailbreak la care se lucreaza de 1 an dar care inca nu este gata.

4 COMENTARII

  1. Saurik sa aibe grija el de serverele lui pt ca de asta zice el nu acum mai trz ii este frika ca acum toata lumea o sa solicite serverele lui cydia si de asta se apuka el sa critice munca lui comex de un an saracu cat sa chinuit pt noi si nenea sarurik nu vede sa ii fie cu rusine pt ca daca totul merge k pt toata lumea si el are de castigat din app cu bani din cydia asa ca sa o lase mai moale eu nu pot sa cred ca omuletzu ala munceste de un an degeaba a facut el testele necesare si pana la urma eu mai stiu o vb meseriasul care nu este bun arunca vina pe scule cam asa a facut nenea saurik astazi dupa amiaza ajung de la munka si testez pe ipad2 revin cu detalii o zi buna