Prima Pagina Android Apple cere Comisiei de Comert International sa interzica importurile produselor Samsung in...

Apple cere Comisiei de Comert International sa interzica importurile produselor Samsung in SUA

Disputa dintre Apple si Samsung continua cu o noua cerere introdusa de catre Apple la Comisia de Comert International din SUA in care gigantul din Cupertino cere interzicerea importurilor anumitor produse Samsung in SUA. Apple ceruse deja acest lucru unei instante americane insa se pare ca acum compania apeleaza la institutii independente pentru a isi indeplini obiectivele. Desigur ca Apple doreste ca Samsung sa nu mai importe in SUA smartphone-urile si tabletele Android pe care compania sustine ca Samsung le-a produs incalcand anumite brevete de inventie.

“Many of Apple’s innovations have become so popular and so recognized that they have become virtually synonymous with Apple’s products and the Apple brand. Indeed, an Apple product can be readily identified, for example, by the way it operates and interfaces with its users…

As a result, Apple’s innovations and products have been the subject of widespread imitation by Apple’s competitors. Others have attempted to capitalize on Apple’s success by copying its innovative technology, distinctive user interface and overall product design.”

Desigur ca niciuna dintre cererile celor de la Apple nu va fi aprobata si Samsung va continua sa vada fara probleme propriile produse oriunde in lume chiar daca unele seamana destul de bine cu iDevice-uri. Lupta dintre cei 2 mari giganti va avea drept final o ruptura prin care Apple va alege sa semneze contracte de miliarde de dolari cu alte companii asiatice si probabil Samsung va avea cel mai mult de pierdut.
 • zeitgeist

  Cam jalnice actiunile Apple, dupa ce vanzarile de Galaxy S2 sunt mai mari decat cele de iPhone 4, in SUA, Coreea si UK.
  Cred ca fara un iPhone 5 “revolutionar” se vor duce in jos mai repede decat e estimat aici:

  http://www.popherald.com/android-operating-system-windows-phone-7-gartner/6206

 • Sgs 2 sa se vanda mai bine in SUA decat iPhone 4 ?:)))))) Trust me, Samsung Galaxy S II is all hype si nimic mai mult.

 • zeitgeist

  I don’t trust you, zaone . Read the sales charts.
  Si in plus, cred ca trebuie sa inveti sa umbli cu un Android – ai vazut ce scrie in articol – Android creste, iOS scade – pe termen mediu si lung.
  Nu o da si tu ca Tigris, ca te faci de rusine.

 • Sorin

  Ios-ul e plictisitor

 • Blitzkrieg

  @Sorin tu esti si mai plictisitor.Mie numi place deloc Android pentru ca arata ca naiba si toate telefoanele cu Android sunt urate…toti vor sa copieze Apple dar telefoanele lor sunt facute din plastic si abea merge touchul…SG2 Mi se pare un esec.

 • Tin sa te contrazic, touch-ul la SGS 2 este foarte bun. Restul sistemului arata cheap.

 • john

  Incercati htc sensation, nu seamana cu nici un alt smartphone.