Prima Pagina Android Sistemul de scriere Swype portat pe iOS

Sistemul de scriere Swype portat pe iOS

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mRUoWUhcRlE[/youtube]

Swype este un sistem de scriere dezvoltat special pentru terminalele Android care permite utilizatorilor sa scrie fara sa ia degetul de pe tastatura virtuala. Sistemul a fost lansat anul trecut si este disponibil nativ pe Android OS insa un dezvoltator a reusit sa il porteze si pe iOS. Pe iOS sistemul functioneaza asemanator precum pe Android insa nu ofera sugestii pentru cuvintele scrise si nici nu marcheaza literele pe care utilizatorul le-a selectat. Sistemul poate fi implementat in iOS folosind un tweak disponibil in repo-ul : wynd.x10.mx. Partea proasta este ca Swype functioneaza in iOS numai in aplicatiile native nu si in cele din App Store sau Cydia deci nu il veti putea folosi chiar oriunde aveti nevoie de el.

Avand un Samsung Galaxy S II la indemana am testat sistemul Swype si pot sa spun ca nu este chiar atat de usor de folosit precum este el prezentat. Cand muti degetul intre taste nu vezi de multe ori pe ce taste apesi iar sugestiile oferite de sistem nu se prea “pliaza” pe ceea ce vrei tu sa scrii. Swype merita testat pentru a va face o idee despre cum functioneaza insa de acolo ramane la atitudinea voastra daca doriti sa il utilizati sau nu.

 • Share it please pentru cei interesati!

 • Tim

  Este de departe cel mai rapid mod de a tasta. De departe. Trebuie putin antrenament dar rezultatul final este peste asteptari.

 • Tigris Regalis

  Acest sistem de scriere nu a fost dezvoltat “special” pentru Android! El a fost oferit de dezvoltatorii săi (contra cost) tuturor celor dispuși să îl implementeze, însă numai Google a fost de acord să la plătească licența, având nevoie în acel moment de funcții noi cu care Android să iasă în evidență. Deoarece dezvoltatorul care a portat Swype pe iOS mă îndoiesc că a plătit inventatorilor pentru licență, este vorba de piraterie și furt intelectual – dar nu mă miră, Cydia abundă de astfel de ilegalități, care mai și sunt promovate cu curaj pe blogosferă.

 • @Tigris Regalis: Sure.

 • glm

  @tigris mai scrie ca esti amuzant.

 • baghy

  cu cata pasiune comenteaza tigris orice postare 😐

 • @Florin

  Tigris, daca nu iti place nu citi !!

 • Pingback: Video: Ryan Petrich face o noua versiune a Swype pentru iOS, CEO-ul Swype reactioneaza()

 • setu

  pai asta-i smecheria , nu trebuie sa vezi neaparat ce tasta apesi pentru ca sistemul stie cu ce litera incepi , pe unde treci si cu ce litera termini si iti da cuvantul corect , bine ca trebuie sa ai si dictionarul roman activat.