iPod Touch cu chip GSM/CDMA 3G lansat in toamna?

Avem iPad 3G asa ca de ce nu am avea si un iPod Touch 3G, nu? Se pare ca o noua idee a aparut pe internet, nu poate fi considerat un zvon in adevaratul sens al cuvantului pentru ca nu vine de la surse din interiorul Apple. Ideea pune in prim-plan un iPod Touch 3G care la fel ca iPad 3G ar avea conectivitate 3G insa numai in ceea ce priveste traficul de date. Dispozitivul ar fi incapabil sa trimita mesaje de tip SMS/MMS si ar fi incapabil sa initieze apeluri telefonice. Prin acest dispozitiv Apple ar intentiona sa atraga si mai multi clienti dornici de a detine un iPod Touch si faptul ca exista conectivitate 3G ar oferi posibilitatea de a fi conectat oriunde si oricand.

This will be as his work as the iPhone, where you have a 3G subscription from your ISP, then the SIM card into your iPod Touch key. The choice to add to 3G iPod Touch lineup is not even a very bad idea from Apple, it was obviously true. The only question is how this is received by the telecom farmers, since the use of Skype then will shoot up considerably.

iPad 3G are sens pentru ca Apple nu avea tablete, nmu are nici un produs asemanator, deci totul are logica. iPod Touch 3G nu are logica pentru ca exista iPhone si daca Apple ar implementa un chip GSM/CDMA in iPod Touch atunci ar exista putine diferente intre iPhone si dispozitivul multimedia al celor de la Apple. Parerea mea este ca un iPod Touch capabil sa se conecteze la internet printr-o retea 3G este un concept care nu ar avea sens pentru Apple deoarece ar putea afecta serios vanzarile terminalelor iPhone.