Magazine Apple deschise in campusurile universitare din SUA

Apple are promotii foarte bune pentru studentii americani si an de an prin promotia Back To School si altele ofera studentilor si elevilor posibilitatea de a achizitiona produse Apple la preturi reduse. In ideea de a se apropia de clienti, Apple pare a fi luat decizia de a deschide magazine in interiorul catorva campusuri universitare din SUA, universitatea din Delaware fiind prima care a anuntat acest lucru in luna mai. Acum universitatea din Fairfiled ar putea gazdui un magazin Apple intr-un complex nou in care o parte din campus ar putea sa se mute.

In SUA marile campusuri universitare au diverse magazine in interiorul lor insa magazinele Apple abia acum incep sa fie construite. Nu stiu daca studentii pot genera chiar atat de multe vanzari pentru un magazin Apple insa ideea este intr-adevar interesanta si deja vad cozi in fata acestor magazine atunci cand urmeaza sa fie lansat un iPhone sau o tableta iPad.

1 COMENTARIU

  1. Nu genereaza vanzari mari insa genereaza imagine ….. Acei studenti ‘cresc’ in curte cu apple …… La un moment dat nu vor fi studenti ci oameni cu salarii care isi vor cheltui banii …. Iar imaginea cu care sunt obisnuiti s-ar putea sa fie un factir decisiv in cgeltuirea banilor