SwirlyMessage permite trimiterea de mesaje SMS/MMS-uri pe iPad 2

SwirlyMMS sau SwirlyMessages este o aplicatie pentru iDevices care permite trimiterea de mesaje SMS/MMS de pe tabletele iPad/iPad 2 3G. Cu ajutorul unei cartele care are serviciile SMS/MMS activate putem trimite mesaje direct de pe tableta folosind fie reteaua de telefonie a operatorului nostru fie reteaua celor de la Swirly. Aplicatia a fost de ceva vreme actualizata si versiunea 2.0 se numeste SwirlyMessage si este compatibila nu doar cu iPad 3G ci si cu iPad 2 sau toate modelele de terminale iPhone.

Cei de la Swirly nu au anuntat oficial ca tableta iPad 2 este compatibila cu aplicatia lor insa conform unor teste putem folosi aplicatia fara probleme. O licenta pentru SwirlyMessage costa 12$ insa aplicatia vine cu o perioada de trial gratuita in cate puteti testa serviciile oferite. Aplicatia o puteti instala din Cydia din repo-ul BigBoss.

3 COMENTARII

  1. Eu personal nu recomand! Aveti grija! L-am instalat dupa reboot ipadul (ipad 2 3g) nu a mai pornit. Trebuia sa fac un restore m-am chinuit aprox 2h ptr ca itunes-ul a dat eroare 1013.