iPhone 4/5 cu ecran de 4 inch prezentat intr-o noua aplicatie in App Store

Luna trecuta am scris un articol in care v-am prezentat prima aplicatie din App Store care avea in descriere prezentate cateva poze in care era afisat un terminal iPhone 4 sau 5 cu ecran, aparent, de 4 inch. Vorbim despre un ecran care se intinde de la o margine la alta a dispozitivului si care lasa foarte putin bezel intre marginea sa si butonul home/difuzor si camera. Atunci parea ceva inedit avand in vedere ca era prezentat un iPhone 4 cu ecran mare intr-o aplicatie care ar fi trebuit sa afiseze un iPhone normal. Astazi mi s-a adus la cunostinta faptul ca mai exista cel putin o aplicatie care in prezentare a folosit poze cu un ecran iPhone aparent tot de 4 inch.

In mod normal ar fi trebuit sa vedem un ecran de 3.5 inch asa cum apare el in Xcode insa dezvoltatorii acestei aplicatii au ales sa fie putin mai extravaganti. Aplicatia prezentata luna trecuta inca are acele imagini cu ecranul iPhone 4 marit deci celor de la Apple nu le prea pasa daca aplicatiile sunt prezentate pe un iPhone real sau nu. Nu stiu daca aceasta a doua prezentare a unui iPhone cu ecran mare ar fi o “confirmare” a faptului ca Apple va lansa un iPhone cu ecran de 4 inch insa situatia este inedita.

Pretul initial:
Numele:
GolfBounce

Gratuit

s





Developer: Andre Dani
Categoria: Games


Descriere: PapayaLab Presents: GolfBounce

Free for a limited time

Have you ever made a bad putt or hit
You dont have to worry anymore!
You have now the ability to control the wind, when the ball is in the air.


Dimensiunea aplicatiei este: 11.0 Mb


 

7 COMENTARII

  1. nu cred ca nu sunt interesati apple de astfel de informatii, dar cred ca isi fac treaba nu cei ce verifica app inainte sa fie lansate sau poate chiar asta nu face parte din politica de respingere/acceptare a unei app.

  2. daca ar iesi modelul asta de iphone,ar fi perfect,intradevar la unle jocuri ar fi o mica problema cu marginile prea apropiate de exterior,adica ar avea ceva probleme de manevrabilitate,priza….dar ramine de vazut.:))