Video: Apple TV 2G ar putea permite conectarea unei tastaturi prin Bluetooth

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RIvaRD-Ugis[/youtube]

iOS 5 va aduce foarte multe functii noi nu doar pentru iDevice-uri ci si pentru Apple TV 2G care va permite utilizatorilor sa ii conecteze o tastatura Bluetooth. Actuala versiune a iOS pentru Apple TV 2G nu permite conectarea unei asemenea tastaturi insa iOS 5 are deja un sistem implementat care va permite conectarea unei tastaturi Bluetooth exact cum avem demonstrat in clipul de mai sus. Functia Bluetooth va putea fi activata din meniul de setari al Apple TV 2G si deocamdata Apple permite doar conectarea tastaturilor insa sunt sigur ca prin jailbreak se va putea conecta aproape orice gen de accesoriu Bluetooth.

Partea interesanta este ca Apple ar putea permite si rularea de aplicatii din App Store pe Apple TV 2G iar in aceste conditii conectarea unei tastaturi pare sa aiba sens. Un browser pentru internet ar avea nevoie de o tastatura pentru introducerea cuvintelor insa si de un mouse asa ca poate Magic Mouse ar putea fi conectat in curand la Apple TV 2G. Pe de alta parte ma gandesc la faptul ca Apple va lasa deschisa o portita pentru conectarea accesoriilor pentru gaming si in acest fel utilizatorii vor putea porni jocuri din App Store pe Apple TV 2G si se vor putea juca linistiti folosind propriul gamepad.

Desigur ca toate sunt speculatii in momentul de fata insa iOS 5 pare a fi plin de functii noi deci putem spera la aproape orice.