Prima Pagina aplicatii Video: In iOS 5 beta 3 Apple modifica felul in care interactioneaza...

Video: In iOS 5 beta 3 Apple modifica felul in care interactioneaza Notification Center cu jocurile

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KHFot5fPG9M[/youtube]

Noul Notifications Center implementat de catre Apple in iOS 5 poate fi accesat printr-un simplu swype de sus in jos in partea superioara a ecranului, indiferent de orientare. In unele aplicatii acest sistem era destul de enervant, mai ales in anumite jocuri care necesitau interactiunea prin intermediul swype-urilor. In iOS 5 beta 3 Apple a rezolvat o parte din problema prin modificarea felului in care se deschide Notification Center in interiorul jocurilor. Acum un Swype nu mai este de ajuns pentru a deschide Notifications Center deoarece un swype deschide doar un buton care trebuie tras in jos pentru a deschide centrul de notificari. Daca nu tragem butonul in jos si apasam doar o data pe ecran, butonul dispare si ne putem continua linistiti jocul.

In clipul de mai sus v-am exemplificat noua metoda de deschidere a centrului de notificari si eu cred ca este o schimbare foarte buna care cu siguranta nu va enerva prea multa lume.

Thanks to cond0r.

  • Stefan

    Salut zaone ! Vroiam sa te intreb cum apare in noul sistem de notifications din ios5 mesajul ca mai ai sub 20 % sau 10% baterie ? Apare cumva ca inainte ? Merci

  • Blitzkrieg

    O sa testez cand raman fara baterie :)) dar stiu ca la iOS 4.3.3 fara jailbreak nu arata 10 %
    Eu credeam prima oara ca e un bug ala dar defapt au facut treaba buna 😀

  • seamana un pic cu ce are android, dar nu la notificari…. mi se pare chiar foarte folositor si atractic, dar cred ca cere ceva resurse acest giumbusluc:)