Prima Pagina aplicatii Video: Un bug al iOS 5 beta 3 permite pozitionarea aplicatiilor oriunde...

Video: Un bug al iOS 5 beta 3 permite pozitionarea aplicatiilor oriunde pe ecran

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RTnPnaa1H3I[/youtube]

Versiunile beta ale oricarui program au probleme iar iOS-ul nu face nici o exceptie asa ca o persoana s-a ales cu o versiune a  iOS 5 beta 3 care nu are limitata posibilitatea de a pozitiona iconitele in Springboard. Nu este un feature al iOS 5, tableta iPad 2 nu are jailbreak deci este un bug foarte interesant pe care multi dintre noi si l-ar dori prezent in orice versiune a iOS deoarece ne-ar permite sa pozitionam aplicatiile dupa bunul plac in Springboard-ul propriilor terminale.

Daca intampinati si voi asemenea buguri in iOS 5 va rog sa trimiteti un mail la zaone@idevice.ro cu informatii despre ele.

 • Tigris Regalis

  “… este un bug foarte interesant pe care multi dintre noi si l-ar dori …” – De ce și-ar dori cineva un sistem de operare cu bug-uri?! De ce ar vrea cineva ca iconițele să i se așeze brambura pe ecran? Ar fi o diminuare fără rost a productivității și a ergonomiei, s-ar irosi mult timp și mulți nervi căutând sau ordonând iconițe, nu văd rostul unui asemenea mod de “organizare” în homescreen!

 • Normal ca tu nu vezi asta, altii care instaleaza tweak-uri ce imita acel bug ii vad utilitatea.

 • Tigris Regalis

  Mai au ceva logică tweak-urile care înghesuie iconițele sau care introduc spații (deși nici astea nu sunt într-adevăr practice, ci mai degrabă făcute pentru a arăta ce se poate face), dar bramburelii nu îi văd rostul … chiar deloc!

 • @ tigris: nu vezi tu!

 • oakyz

  Nici eu nu ii vad rostul… astept urmatorul post “nu vezi tu!”. Tare sunt curios ce argumente aveti cei care spuneti ca este util.

 • E ok sa nu ii vezi rostul, e parerea ta, e dreptul tau. Acelasi drept il au si cei care il vad util. Articolul asta a fost scris si pentru cei care il vad util si pentru cei care nu il vad util.

 • Pingback: Video: iOS 5 beta 3 si o problema foarte mare cu afisarea pozelor()

 • nici eu nu le-as dori brambura, dar brambura poate fi pentru altii asa cum vreau eu sa fie, sa mi le asez eu cum doresc pe “desktop”.

 • Tigris Regalis

  @Mihai Chirita: Păi și în versiunea actuală de iOS poți reașeza iconițele, doar că este permanent activată opțiunea de “auto align” / “snap to grid”, cum este default și la OS de desktop (doar că acolo se poate dezactiva), fără de care ar fi o reală tortură aranjarea manuală a iconițelor pe homescreen, cu degetul, un pixel mai la stânga, un pixel mai la dreapta, mai în sus, mai în jos … i se pare cuiva mai practic, mai eficient să alinieze iconițele manual, în nu știu câte ferestre de homescreen și în foldere?!

  Chiar nu înțeleg motivele pentru care @zaone ș.a. și-ar dori așa ceva.