Video: iOS 5 beta 3 si o problema foarte mare cu afisarea pozelor

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RB_XA9PIRYA[/youtube]

Azi dimineata am facut un restore 3GS-ului prietenei mele si i-am instalat iOS 5 beta 3 lansat aseara de catre Apple. La scurt timp dupa restore am pus backup-ul facut cu iCloud si am constatat o problema foarte ciudata in aplicatia Camera Roll din terminal. Initial am observat ca pozele sunt dispuse in mod neregulat in aplicatie si am crezut ca e o problema cu afisarea lor in aplicatie insa in realitate problema este mult mai complicata. Fiecare spatiu negru din Camera Roll era defapt o poza stearsa care putea fi in continuare accesata dar aparea cu o iconita neagra acolo.

Nu stiu care este cauza acestei probleme insa presupun ca intre iCloud si iOS 5 beta 3 exista o oarecare incompatibilitate din moment ce imaginile au fost dispuse in modul acesta si nici macar nu se sterg. Presupun ca un restore ar rezolva problema dar daca deschideti aplicatia Camera Roll si constatati ca imaginile sunt afisate neregulat acum stiti care ar putea fi cauza. Desigur ca versiunile beta ale iOS pot cauza astfel de probleme si eu unul imi asum experienta dar voi acum stiti la ce sa va asteptati.

Acest tweak plus cel prezentat dimineata ma fac sa cred ca beta 3-ul ar mai putea ascunde si alte probleme.

UPDATE: Un restore a rezolvat problema doar ca acum in locul spatiilor goale apar pozele deci totul apare dublat in terminal.