Prima Pagina Apple iOS 5 beta 3 aduce posibilitatea de a edita poze de pe...

iOS 5 beta 3 aduce posibilitatea de a edita poze de pe iPhone 3GS

In iOS 5 Apple a implementat in aplicatia Photos cateva functii pentru editarea pozelor facute cu terminalele noastre. Din pacate respectivele functii erau disponibile numai pentru terminalul iPhone 4, asta pana cand iOS 5 beta 3 a fost lansat si a adus aceleasi functii si pentru iPhone 3GS. Daca accesati acum de pe iPhone 3GS aplicatia Photos, selectati o poza apoi faceti un tap pe ecran veti observa in partea stanga sus butonul Edit. Apasand acel buton  veti avea acces la 4 functii pentru editarea pozelor : posibilitatea de a roti pozele, posibilitatea de a imbunatati calitatea pozei, optiunea de a scoate efectul “ochi rosii” si optiunea de a “taia” o bucata din poza.

Chiar daca avem aceste functii disponibile, cea pentru Auto-Enhance(imbunatatirea calitatii pozei) este de departe cea mai utila, avand utilitate ocazionala. Lasand la o parte utilitatea, imi place sa vad ca Apple implementeaza in sfarsit in terminalele vechi functii disponibile si in modelul mainstream si asta ma face sa cred ca pe viitor vor exista mult mai putine diferente si limitari intre terminale.

  • Share it please!

  • MSlv

    pai trebuie sa stimuleze detinatorii de terminale mai vechi sa rămână cu ele ca sa cumpere aplicații si accesorii si sa nu treaca la variante android low-cost… nu toți detinatorii de iphone au puterea financiară sa treaca anual sau nici macar la 2 ani la un nou model

  • Blitzkrieg

    A aparut in b3 si pt iPod Touch 4G(testat de mine.)