Mophie Pulse aduce haptic vibrations si sunet stereo pentru iPod Touch 4G

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BSEIs_TELA8[/youtube]

Mophie este unul dintre cei mai mari producatori de accesorii pentru iDevies si recent a prezentat Mophie Pulse impreuna cu tehnologia Vivi Touch. Mophie Pulse este o carcasa pentru iPod Touch 4G care aduce 2 boxe stereo si tehnologia haptic vibrations care beneficiaza de Vivi Touch. Boxele stereo vor reda sunetele din jocuri, melodii, etc, ca si cum ati avea boxe stereo montate direct pe dispozitivul vostru, cel putin asta spun cei de la Mophie.

The mophie pulse™ turns your iPod touch 4th Gen into the ultimate gaming device with pulse-pounding stereo sound and bone-shaking game feedback by ViviTouch™ Technology. It’s all built into a textured gaming grip that gives you maximum control for flawless game performance on your iPod Touch.

La haptic vibrations lucrurile devin interesante deoarece folosind tehnologia Vivi Touch cei de la Mophie reusesc sa transforme sunetele din jocuri in vibratii pentru iPod Touch. Practic fiecare sunet din joc are parte de o vibratie diferita iar dezvoltatorii pot profita de aceasta tehnologie pentru a imbunatati semnificativ experienta de joc a posesorilor de iPod Touch 4G. Mophie explica faptul ca armele care scot sunete diferite vor fi “simtite diferit” de utilizatori, masinile la fel, elementele din joc la fel, practic va exista cate un tip de vibratie pentru fiecare tip de sunet si prezentarea lor ma face sa imi doresc o asemenea funcitonalitate in iPhone 4.

Mophie Pulse nu a fost lansat inca pe piata dar cand va fi disponibil va avea probabil un pret de peste 100$.