Video: Reckless Racing Getaway – cel mai nou joc din seria Reckless Racing

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5iXqFweH7Fs[/youtube]

Pixelbite, dezvoltatorii jocului Recless Racing, pregatesc lansarea unui nou joc sub aceeasi denumire insa intr-un format usor modificat. Reckless Racing Getaway va fi un arcade game care va imprumuta grafica si masinile din Reckless Racing insa ne va aduce un gameplay complet diferit. In versiunea Getaway va trebui sa “scapam” de politie pe parcursul a cateva scenarii diferite insa pline cu tot felul de metode de a evita masinile care ne urmaresc. Trailerul de mai sus a fost publicat astazi si jocul in sine mi se pare a fi extrem de interesant.

Am jucat si am termina ReckLess Racing iar versiunea Getaway o voi cumpara cu siguranta pentru ca imi place stilul de joc prezentat de catre dezvoltatori. Grafica din Reckless Racing nu era extraordinara insa avand in vedere ca vorbim de un top down racer nu ma asteptam la prea multe.

4 COMENTARII

  1. Intr-adevar. Reckless Racing e unu din cele mai bune top down racer-e de la iOS iar asta este un must buy. Vre-o data de aparitie ?

  2. L-am luat mai devreme sa-l testez, cu gandul ca daca chiar imi place, il cumpar pentru iPad. Am ramas profund dezamagit de el. Primu mi-a mancat ore bune. Asta este pur si simplu oribil. Nu-si merita numele, controlul este haotic, ai o singura masina, sari prea mult iar muzica este pur si simplu execrabila.