Prima Pagina Apple Orange – operatorul preferat al romanilor si Apple pe locul 3 in...

Orange – operatorul preferat al romanilor si Apple pe locul 3 in topul preferintelor utilizatorilor

Astazi cei de la MobiMe.ro au publicat un comunicat de presa in care prezinta intentiile consumatorilor de telefonie mobila pentru cel de-al doilea trimestru al anului 2011. Conform lor Orange are abonamentele preferate ale romanilor si brandul Apple este pe locul 3 in topul cautarilor pe MobiMe.ro in timp ce Nokia inca ocupa locul intai. Abonamentele Pantera ale celor de la Orange au atras cei mai multi utilizatori si se pare ca tendinta este de a cumpara abonamente mai scumpe pentru telefoane.

“Dacă ar fi să facem un top al operatorilor, în urma utilizării comparatorului, situația este urmatoarea: Orange se află pe primul loc în topul preferințelor, la mică distanță Vodafone urmat de Cosmote la o diferență procentuală considerabilă” anunta reprezentantul MobiMe.ro, Thea Popa.

Abonamentele cele mai potrivite rezultate în urma introducerii datelor în calculator de către utilizatori sunt următoarele:

– Pentru Orange: Pantera 12, Delfin 8, Pantera 8, Pantera 20, Pantera 80

– Pentru Vodafone: Complet 800, iPhone 500mb, Complet 250

– Pentru Cosmote: Perfect pentru tine 5,58

In ceea ce priveste brand-urile cele mai cautate pe MobiMe.ro, Nokia ocupa in continuare locul 1 iar Apple se pozitioneaza pe locul al treilea dupa HTC. Samsung nici macar nu apare in top 5 ceea ce ma surprinde avand in vedere ca ultimele terminale facute de ei au parte de succes in tarile unde sunt disponibile pentru achizitie. In final romanii incep sa cumpere din ce in ce mai multe smartphone-uri insa vorbim despre un trend mondial avand in vedere ca au aparut tot mai multe telefoane “destepte” care ruleaza Android si sunt disponibile la preturi mai mult decat accesibile.

Referitor la telefoanele selectate în calculator, respectiv preferințele utilizatorilor de telefonie mobilă, topul ar arăta în felul următor:

1. Nokia

2. HTC

3. Apple

4. Blackberry

5. Sony Ericsson

“Chiar dacă Nokia se află pe un trend descrescător la nivel mondial, din alegerile de mai sus observăm încă preferințele românilor pentru acest gen de terminale. Dacă am analiza rezultatele ieșite din calculator la informațiile introduse, modelele preferate au fost: Nokia N8, HTC Wildfire, Blacberyy 8900, Sony Ericsson Xperia X10, respectând clasamentul anterior” afirma reprezentantul Mobime.ro.

 • Zduffy

  La cum e romanu de sarac… numa’ troace ia. oricum isi schimba telefoanele anual

 • Adrian

  e normal sa fie nokia ca troacele alea din plastic cu lanterna gen nokia 1100 probabil se dau bine.pentru cine doreste sa spuna :alo da si atat.ma mir ca iphone ocupa locul 3 in romania unde oamenii sunt extrem de saraci.

 • Tim

  Sunt saraci pe hartie. Banii negrii nu s-au terminat inca

 • alex

  auzi troace !!!! …cu 6-7 ani in urma va vindeati rinichii pentru o troaca de Nokia ….

 • proof

  buna
  @Zduffy,”,troacele” alea pt unii sunt perfecte,tin bateria 4-5 zile si le folosesc doar la vorbit,in schimb apple tine o zi ,maxim 2 si il folosesti numai la vorbit,,,deci nu vad de ce as alege apple..nu inteleg frustrarile unora ..
  cineva a facut un studiu si au ieist rezultatele..daca iesea apple,,faceai chef si altii strigau ca a fost masluit studiul pt ca Romani sunt saraci,,,razboiul pro-contra.
  ,,chiar daca Nokia a pierdut mult teren in fata altora ,inca se mentine,,,pt cite vreme ,,sa vedea
  unii fani apple se cred undeva sus pe un piedestal de marmura,,,dar tin sa te anunt ca pe mama o doare in cot de ce produse scoate apple sau nokia,smarphone sau tableta.
  sa tina bateria si sa aiba on-off,,,si ii dau dreptate
  —off topic—interesante articole,,zaone,,,tine-o tot asa

 • cal3star

  intro tara de “saraci” sa vezi apple pe locul 3 e realizare foarte mare.
  Oricum nokia normal ca e pe locu 1 la cate modele sunt pe piata, iar dupa HTC aceeasi poveste,
  oricum apple la noi in tara ar fi trebuit sa fie dupa locul 8-9 in colo

 • mihai

  Mama ce figuri in cap aveti..auzi troace, troace sunteti voi frate, fiecare isi cumpara telefonul de care are nevoie, daca ai nevoie sa spui alo si atat iei un nokia 1100 cu lanterna..satisface pe deplin nevoia.
  Eu am un nokia ca si tel de firma si sunt mai mult decat multumit, il pot scapa pe jos fara probleme si ma si tine bateria 3-4 zile in conditii de uz destul de frecvent, pt uz personal am un IPhone4 32 GB, dar nu l-as forja in timpul serv.