Prima Pagina Cosmote Cosmote lanseaza primul abonament de internet mobil de 150 de GB

Cosmote lanseaza primul abonament de internet mobil de 150 de GB

Concurenta este buna, concurenta ajuta la dezvoltarea pietei si concurenta i-a impins pe cei de la Cosmote sa lanseze primul abonament de internet mobil de 30€ care vine cu 150GB de trafic inclus. Orange si Vodafone ofera de aproape 7 ori mai putin trafic inclus in abonamentele cu acelasi pret deci Cosmote a facut o miscare foarte curajoasa care nu se va lasa fara ecou. Practic Cosmote face acum pe piata mobila ce a facut RDS acum cativa ani, adica ofera preturi mici pentru beneficii mari insa marea problema la Cosmote ar putea fi infrastructura. Nu multa lume lauda viteze de internet mobil ale Cosmote desi teoretic ele ar trebui sa ajunga pana la 21.6 Mbps insa aceasta oferta cu siguranta va atrage foarte multi clienti.

Practic daca esti o persoana care calatoreste mult acum nu mai ai nevoie de internet fix si mobil ci iti faci un abonament de 30 de euro la Cosmote si ai internet cat iti trebuie iar pretul este asemanator cu cel al unui abonament de internet fix plus al unui abonament de internet mobil. Sper ca la sediile Orange si Vodafone sa se trezeasca persoanele care se ocupa de ofertele de internet mobil si sa isi ajusteze intr-un final preturile pentru ca pana acum am platit cu varf si indesat pentru aproape nimic.

Compania controlată de OTE (Grecia) şi Deutsche Telekom (Germania) a lansat primul abonament la net mobil de pe piaţă care include trafic în limita a 150 GB de date la un tarif de 30 de euro, TVA inclus. Cele mai scumpe abonamente ale rivalilor de la Orange şi Vodafone, de 35 de euro, respectiv 19 euro, includ 15 GB de date, respectiv 18 GB de date după care viteza scade la 128 kbps. Până acum niciun operator de pe piaţă nu a lansat pachete cu un asemenea volum de date inclus. Chiar şi imprevizibilul RCS&RDS are o limită de 5 GB de date transferaţi pentru abonamentul la internet mobil, după care viteza scade. Viteza serviciilor de internet mobil 3G Cosmote este de până la 21,6 Mbps.

Thanks to Calu.

 • Share it please pentru cei interesati!

 • Stefan

  Vezi ca orange-ul da la 30 de euro nelimitat. Am eu (ma refer la pantera 29).

 • Pantera alba? Pantera alba a fost disponibil doar 12 ore si numai daca achizitionai un iPhone 4 alb. Abonamentul ala nu este disponibil altor clienti.
  Daca te referi la abonametul de aici : http://www.orange.ro/iphone/abonamente.html atunci citeste mai jos unde scrie ca dupa 1 GB ti se reduce viteza atat de bine incat poti sa renunti la internet pana la sfarsitul lunii.

 • In tg jiu se misca bine 3g de la cosmote, chiar m-a impresionat.

 • ceva smecherie e tot la mijloc. Asa cum iti dau milioane de minute, dar se taxeaza dupa primul minut, secunda ca si 3 minute, si iti iau in loc de maxim 1 minut 3, asa sigur ceva ascuns e si aici…

 • Normal ca e, te taxeaza probabil la MB pentru fiecare conectare sau cine stie cum e facut sistemul insa e un pas inainte.

 • totusi 150 gb e ceva … poate ar treb sa faca si niste abonamente mai mici cu mai mult trafic dekt cele existente la ora actuala … gen 2-3-4 euro si trafic 3-4 gb 😀 … sa fie proportional cu suma platit

 • maXXL

  E mai mult o chestie de marketing. Sa fim seriosi cui ii trebuie pe mobil 150 giga. Cat sa faci dowload.

 • danpuf

  zaone cu infrastructura gresesti, sunt mult peste cei de la. orange. nu uita ca au infrasttuctura zapp si romtelecom au relee si la mutu’n padure

 • Asta e ideea ca il poti folosi si acasa si cand pleci de acasa, inlocuiesti internetul fix.

 • Catalin

  Abonamentul de 35 de euro la Orange are 50GB

 • iVlad

  Reteaua saracului loveste din nou :))

 • Daca ati sti cate sesizari pe acoperire vin zilnic la Cosmote si ma refer la probleme de acoperire de gen lipsa semnal complet indoor si slab sau fluctuant outdoor in mijlocul oraselor mari gen Bucuresti, Cluj, etc. Sa nu mai zic cate probleme au fost in Constanta pana de curand.
  Acum daca toata lumea tabara pe retea stand pe net atunci in scurt timp Cosmote va ajunge “the new AT&T”

 • Stefan

  @zaone Nu am pantera alba. Ma refer exact la acel abonament pe care mi l-ai aratat tu. Eu fac thethering etc si cam dupa primele 3 zile ale lunii consum acel 1 gb. Restul lunii, internetul merge la fel, cu acceasi viteza pe care o aveam si cand consumam acel 1gb.

 • Well pe site-ul Orange scrie clar ca viteza scade, ori viteza este proasta la tine ori la tine nu scade.

 • Vlad Tepes

  @15. Emilian Victor

  Problemele din Constanta sunt strict legate de interferentele din Ucraina, nesimtitii emit mult peste ce este permis in intelegerile internationale in zonele de granita. Si nu s-au rezolvat problemele, o sa inceteze doar daca scapam un nuke peste ei…

 • AlViN

  Eu am un abonament de vreo 15 € pe luna Si am 1 Gb net si dupa aceea cica scade, dar diferenta este nesemnificativa si merge foarte bine netul. La Orange.

 • Mihai R22

  Diferenta aia nesimnificative e 128kbps … In loc de 3.6 sau cat ai tu netul…
  Eu am prins o oferta la rds si cu 29 lei am fiberlink 2(100mbps nelimitat) acasa si stick de net la 7.2mbps primii 5 gb, zic ca oferta mai buna nu gasesc nicaieri…

 • Teoretic e buna, practic netul merge ca..

 • adi

  Desi raman pe Orange din incapatanare, ca am pornit pe el de acum 10 ani cu cartela Alo, tot respectul pentru Cosmote, care ne a adus beneficii tuturor direct sau indirect.

 • Pingback: Cele mai importante stiri ale saptamanii pe – 11.07.2011 – 17.07.2011()