Cosmote lanseaza primul abonament de internet mobil de 150 de GB

Concurenta este buna, concurenta ajuta la dezvoltarea pietei si concurenta i-a impins pe cei de la Cosmote sa lanseze primul abonament de internet mobil de 30€ care vine cu 150GB de trafic inclus. Orange si Vodafone ofera de aproape 7 ori mai putin trafic inclus in abonamentele cu acelasi pret deci Cosmote a facut o miscare foarte curajoasa care nu se va lasa fara ecou. Practic Cosmote face acum pe piata mobila ce a facut RDS acum cativa ani, adica ofera preturi mici pentru beneficii mari insa marea problema la Cosmote ar putea fi infrastructura. Nu multa lume lauda viteze de internet mobil ale Cosmote desi teoretic ele ar trebui sa ajunga pana la 21.6 Mbps insa aceasta oferta cu siguranta va atrage foarte multi clienti.

Practic daca esti o persoana care calatoreste mult acum nu mai ai nevoie de internet fix si mobil ci iti faci un abonament de 30 de euro la Cosmote si ai internet cat iti trebuie iar pretul este asemanator cu cel al unui abonament de internet fix plus al unui abonament de internet mobil. Sper ca la sediile Orange si Vodafone sa se trezeasca persoanele care se ocupa de ofertele de internet mobil si sa isi ajusteze intr-un final preturile pentru ca pana acum am platit cu varf si indesat pentru aproape nimic.

Compania controlată de OTE (Grecia) şi Deutsche Telekom (Germania) a lansat primul abonament la net mobil de pe piaţă care include trafic în limita a 150 GB de date la un tarif de 30 de euro, TVA inclus. Cele mai scumpe abonamente ale rivalilor de la Orange şi Vodafone, de 35 de euro, respectiv 19 euro, includ 15 GB de date, respectiv 18 GB de date după care viteza scade la 128 kbps. Până acum niciun operator de pe piaţă nu a lansat pachete cu un asemenea volum de date inclus. Chiar şi imprevizibilul RCS&RDS are o limită de 5 GB de date transferaţi pentru abonamentul la internet mobil, după care viteza scade. Viteza serviciilor de internet mobil 3G Cosmote este de până la 21,6 Mbps.

Thanks to Calu.