Promotiile zilei pe iDevice.ro – 14.07.2011

Toate promotiile publicate in acest articol sunt disponibile la preturile afisate doar in ziua publicarii. Daca cititi acest articol la o data ulterioara va rog sa verificati daca pretul afisat aici corespunde cu cel de pe magazinul de unde intentionati sa faceti achizitia.

APPLE IPAD2 64GB WIFI WHITE – Pret:

Mai subţire, mai uşoara, şi plina de idei mari. Odata ce alegeţi iPad 2, va fi greu sa il mai puneti jos. Asta e ideea din spatele designului cu totul nou. Este cu 33% mai subţire şi de până la 15% mai uşora, astfel încât se simte mai confortabil în mainile dumneavoastră. Şi face navigarea pe web, verificarea mailului, vizionarea de filme, şi cititul cărţilor atât de natural, inca s-ar putea sa uitati ce tehnologie incredibila aveti sub degete

APPLE IPAD2 SMART COVER POLYURETHANE – Pret:

Descriere: Pastrati-va iPad-ul 2 si protejeaza-l impotriva prafului, loviturilor si zgarieturilor cu aceasta husa, care dispune de un exterior din piele cu o captuseala din microfibra. Balama din aluminiu, cu pridere magnetica a capacului, pentru o potrivire ideala.

Steve Jobs – iLeadership pentru o noua generatie – Pret: 49,50 RON

În iLeadership, Jay Elliot ne oferă pentru prima dată oportunitatea de a-l cunoaşte pe Steve Jobs aşa cum doar unul dintre cei mai apropiaţi colaboratori ai săi a avut ocazia să o facă. De la şedinţele cu privire la dezvoltarea produselor până în laboratoarele de design, trecând prin întâlnirile din cadrul consiliului de administraţie şi apariţiile sale în minunata lume din Silicon Valley, ne vom întâlni cu ADEVĂRATUL Steve Jobs şi vom parcurge povestea autentică a acestui ”Boy Genius” care a revoluţionat tehnologia şi lumea în care trăim – felul în care muncim, ne jucăm şi comunicăm.

 

In mintea lui Steve Jobs – Leander Kahney – Pret: 21,25 RON

In mintea lui Steve Jobs exploreaza personalitatea fascinanta a lui Steve, pentru a descoperi secretele rezultatelor lui incredibile. In pofida multor insuºiri pe care unii le-ar considera defecte, el a condus companiile Apple si Pixar spre triumf si a devenit miliardar prin propriile sale puteri. Si-a atras clienti loiali pana la fanatism si a asigurat managementul unora dintre brandurile cele mai puternice din lume.

Cablu de date pentru iPhone – Pret: 19,00RON

Compatibilitate: iPhone 3G, 3GS, 4, iPad, iPod



Adaptor de calatorie pentru iPad si iPad 2 – Pret: 19,00 RON

Compatibilitate: iPad 2 / iPad / iPhone / iPod