Video: 9mm disponibil pentru achizitie in App Store plus cateva impresii

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TtrcHaMyoY0[/youtube]

Ieri dupa-amiaza Gameloft a anuntat ca incepand cu miezul noptii jocul 9mm va fi disponibil in App Store-urile din lumea intreaga. Lansarea efectiva a avut loc in cursul 2 ore mai tarziu cand App Store-ul din Noua Zeelanda afisa jocul ca fiind disponibil pentru achizitie la pretul de 10 $. Am reusit sa il instalez intre timp si trebuie sa recunosc faptul ca Gameloft a facut de aceasta data un joc pentru care consider ca merita felicitati. Am discutat deja despre ce inseamna 9mm, acum sa va spun putin despre experienta mea cu el.

Grafica nu este extraordinara insa gameplay-ul compenseaza o parte dintre lipsuri. Imi place modulul “slow” implementat de Gameloft si imi aduce aminte de jocul Max Payne sau F.E.A.R. in care puteam sa omor adversarii dupa bunul plac in timp ce ei abia reuseau sa isi ridice arma. Imi place ca ai la dispozitie arme dintre cele mai diverse si desi nu am avansat prea mult in joc in urmatoarele zile ma voi ocupa cu siguranta de terminarea lui. Ceea ce nu imi place este ca pe ecranul unui televizor jocul nu se vede chiar atat de bine si cred ca daca Gameloft ar fi construit jocul cu grafica 1080p si un modul diferit de control, 9mm ar fi avut un succes si mai mare.

Imi place jocul 9mm, va recomand sa il cumparati pentru ca este disponibil pentru doar 5.49€ ca aplicatie universala.

Pretul initial:
Nume:
9mm

 

5.49

s 

 





Developer: Gameloft S.A.
Universala
Categoria: Games


 

Descriere: OPTIMIZED FOR THE iPAD 2! High definition graphics that fully utilize the power of the iPad 2.
John “Loose” Kannon is the leader of a special team of hardened cops that aren’t afraid to bend the law to clean up the streets.
But when they kill a local dru…


Dimensiunea aplicatiei este: 720.0 Mb