Prima Pagina Cydia Video: iUser – un tweak foarte util care ne permite sa facem...

Video: iUser – un tweak foarte util care ne permite sa facem mai multe conturi de utilizator pe iPad

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Tq8sjcOdAsc[/youtube]

iUser este un nou tweak pentru tableta iPad care ne permite sa facem mai multe conturi de utilizator pentru tableta noastra. In Windows avem utilizator Administrator, utilizator Guest, etc, iar in iPad avem acum posibilitatea de a face exact acelasi lucru. Tweak-ul iUser are un submeniu in aplicatia Settings de unde putem face utilizatori noi carora le putem da drept de administrare sau nu. Fiecare utilizator nou are propriile setari si propriile informatii salvate in aplicatiile instalate pe iPad si ceea ce vedem noi in contul nostru de utilizator nu vad ceilalti in ale lor si viceversa. Practic putem face cate un cont de utilizator ale carui informatii sunt salvate separat in tableta noastra. Desi aplicatiile instalate pot fi vazute de toti, informatiile din ele pot fi vazute doar de utilizatorul care le-a introdus.

Tweak-ul este extrem de util pentru cazurile in care o tableta iPad este impartita de mai multe persoane sau pentru cazurile in care doriti sa lasati pe cineva sa foloseasca tableta dar nu doriti sa vada tot ceea ce aveti voi in aplicatii. Acesta este, cred, primul tweak de acest gen pentru iPad si cu siguranta va avea succes pentru ca un asemenea sistem este mai mult decat util chiar si pentru iDevice-uri. Singura problema cu iUser este ca tableta trebuie resetata cand schimbam utilizatorul insa fara reset nu cred ca s-ar putea separa informatiile utilizatorilor.

iUser este disponibil in Cydia in repo-ul : http://cydia.iblogeek.com/ si cred ca ar fi bine sa il incercati.

 • Share it please, este un tweak foarte util!

 • Mie mi-ar placea si pe iPhone nu numai pe iPad 😀

 • catanzaro27

  Cine are o tableta si mai ales un iPhone cu mai multi utilizatori? C`mon.

 • La iPhone nu prea merge dar la tablete da.

 • Ce n-as da ca sa am un iPad 2 16GB Wi-Fi…

 • r@duculus

  @catanzaro27 … iPad-ul meu il foloseste si sotia mea. Aplicatia asta vine ca o mana cereasca pt mine … fiecare cu setarile lui, fiecare cu homescreen-ul lui, cele 9 pagini ale safariului raman pe loc cum le las eu si nu se schimba in taburi cu produse farmaceutice si haine 😉 si exemple iti pot gasi 1000.

  O sa testez si eu tweak-ul, suna bine de tot toata ideea cu iUser si da, pacat ca trebuie reset de fiecare data cand schmbi userul … 🙁

 • cal3star

  @fador catalin si eu miam dorit, si am castigat unul

 • Marc

  Eu am o tableta iPad 64 GB WiFi+3G si am instalat tweak-ul dar cand am creat primul user tableta sa blocat asa ca am resetat-o, iar apoi, cand am repornit tableta nu ma mai punea sa creez niciun user si cand intram la setari la meniul iusers nu puteam sa apas pe “Add User”. Am sters si reinstalat tweak-ul dar aceeasi problema.
  Please help!!!!

 • E in versiune beta tweak-ul, iti dai seama ca are probleme de genul asta.