Prima Pagina aplicatii Helo TC – un nou elicopter telecomandat produs de Griffin

Helo TC – un nou elicopter telecomandat produs de Griffin

Daca v-a placut qudricopter-ul Parrot AR Drone atunci Helo TC de la Griffin va fi ca o gura de aer proaspat. Celebra companie producatoare de accesorii pentru iDevice-uri a concepul elicopterul din imagine pe care il va comercializa la pretul de doar 56$. Elicopterul are un rotor dublu insa  functioneaza aproape la fel precum AR Drone, adica va permite utilizatorilor sa faca tot felul de manevre folosind un iDevice si nu numai. Elicopterul functioneaza cu ajutorul unui dock in care sunt montati senzori cu infrarosu iar cu ajutorul unei aplicatii speciale utilizatorii controleaza miscarile aparatului.

Elicopterul este capabil sa functioneze aproape 8 minute dupa o reincarcare completa, deci mai putin decat AR Drone si dupa cum vedeti este mult mai mic si probabil mai agil. Elicopterul nu are camere montate deci nu veti putea vedea unde va indreptati insa pentru 56$ eu spun ca merita cumparat si e o jucarie buna de pierdut timpul. Elicopterul va fi disponibil pentru achizitie abia in perioada sarbatorilor de Craciun.

 • Tigris Regalis

  LOL, o jucărie cu care nu te poți juca decât în reprize de … 8 minute?!? 😀 La așa o autonomie fabuloasă, este perfect inutilă în practică … poate ca prototip demonstrativ, ca proof-of-concept să trezească ceva interes, dar ca jucărie, never! Nu ai face decât să enervezi copilul dacă i-ai face cadou o astfel de jucărie care se tot oprește, iar adulții se vor sătura de ea după prima zi de frustrări. De banii ăia se găsesc jucării mai distractive și mai inteligente – părerea mea!

 • Te-ai jucat cu un AR Drone care tine in jur de 10 – 12 minute?

 • Mihai R22

  Nu , el numai vorbeste…

 • Tigris Regalis

  Nu m-am jucat cu AR Drone, ci cu un alt elicopter asemănător cu Griffin de mai sus (rotor dublu, fără camere), care avea însă telecomandă normală (ca la orice jucărie teleghidată, fără app pe iPhone) și autonomia minusculă îi ia tot hazul. Așa de necăjit era fiul meu de elicopterul care se oprea brusc și tot trebuia reîncărcat mult timp, că am preferat până la urmă să-i spun că s-a stricat și să-l pun deoparte, pentru a nu se mai enerva degeaba cu o jucărie stupid concepută.

  @Mihai R22: Pe tine cine te-a băgat în seamă? Ai ceva de zis on-topic sau ai chef de trollereală?

 • Well eu m-am jucat cu AR Drone si autonomia de 10 – 12 minute nu e chiar atat de mica precum crezi iar daca ai 2 baterii disponibile iti trece supararea. E normal ca produsele de genul asta sa aiba baterie mica, totusi sunt jucarii si trebuie sa zboare deci nu poti baga in ele baterii de sute de grame ca nu se mai ridica de jos. Pentru 56$ jucaria asta merita cu varf si indesat.

 • Tim

  AR Dron-ul putea sa ia o tavaleala dar asta pare subnutrit rau. Posibil sa platesti cate 56$ la fiecare tura :))

 • vasile

  Mi-am luat eu un elicopter si cred ca tine 30 de minute bateria full, este numai indoor ce este drept si am dat 160 lei pe el. Pentru doritori sunt in malluri asemenea magazine.

 • Pingback: Video: Griffin lanseaza elicopterul Griffin HELO TC()