Prima Pagina aplicatii Apple publica in Mac App Store primele aplicatii pentru Mac OS X...

Apple publica in Mac App Store primele aplicatii pentru Mac OS X Lion

Desi zvonurile privind lansarea Mac OS X Lion in cursul acestei saptamani nu s-au adeverit, iata ca in Mac App Store avem totusi disponibile primele aplicatii pentru noul sistem de operare. WordCrasher este o aplicatie pentru Mac OS X care a fost actualizata chiar ieri pentru a fi compatibila cu OS X Lion desi sistemul de operare nu a fost oficial lansat de catre Apple. In general aplicatii compatibile cu un nou sistem de operare incep sa apara in App Store cu aproximativ o saptamana inaintea lansarii noii versiuni de software, cel putin asa s-a intamplat pana acum cu iOS.

Apple a promis ca va lansa Mac OS X Lion in luna iulie si se va tine de cuvant, mai avem 2 saptamani in care Apple ar putea lansa noul sistem de operare si in momentul de fata nu exista nici un indiciu cu privire la o posibila amanare.

  • De obicei release-ul oficial a venit la 2 saptamani dupa lansarea GM-ului. Deci azi n-ar fi exclus. Sau poate apple asteapta weekendul pentru ca o parte din utilizatori sa nu fie online si sa le “rupa” serverele

  • Deja se fac 2 saptamani? Geez how time flies. Nu cred ca il lanseaza in weekend, ei nu fac lansar in weekend. Nu ar fi exclus sa il vedem azi desi vinerea este rezervata in mod special iDevice-urilor deci sansele sunt mici.

  • Tigris Regalis

    @zaone: În ultimii ani, noile versiuni de Mac OS X au fost toate lansate în zile de vineri. 😉 Cu toate acestea, zvonurile indică de data aceasta că ar fi vorba de vinerea viitoare, deci nu azi.