redsn0w nu face jailbreak pe iOS 4.3.4

Am instalat iOS 4.3.4 in aceasta seara si desigur ca am vrut sa verific daca ultima versiune redsn0w pentru iOS 4 functioneaza in continuare fara probleme cu noua versiune a sistemului de operare. Spre surprinderea mea am constatat ca redsn0w nu face jailbreak pe iOS 4.3.4 pentru iPhone 4 ci introduce terminalul in Recovery Mode de unde nu poate fi bootat nici macar tethered. Nu stiu ce a modificat Apple la noua versiune a sistemului de operare insa Dev Team va trebui sa actualizeze redsn0w pentru iOS 4.3.4 altfel nu vom putea face nici macar tethered jailbreak terminalelor noastre.

Nu am incercat sa fac jailbreak pe iPhone 3GS insa probabil situatia este aceeasi pentru ca exploit-ul si metoda de injectare sunt aceleasi. Daca va gandeati sa instalati iOS 4.3.4, eu va recomand sa amanati deocamdata update-ul dar numai daca doreati sa faceti si jailbreak. Daca nu aveti nevoie de jailbreak pe terminalul vostru atunci puteti instala linistiti iOS 4.3.4.

14 COMENTARII

  1. asta da. probabil o sa scoata b3 sau ceva de genu :-?? eu zic ca o sa rezolve in cateva zile. oricum nu vad rostul acestui update… atat timp cat poti insta pdf patcher din cydia daca chiar iti este asa frica.

  2. Sa vedeti dup-aia jailbreak pe Android… cre ca acolo se muta astia de la dev team… prea l-au securizat astia de la Apple, iOS-ul asta….

  3. Eu am avut si Android si pot sa iti zic ca acolo este mult mai usor + ca exista echipa pentru fiecare model de telefon:)

    + ca pe android tweakurile sunt foarte putin gen sa afiseze procentul la baterie, sau sa ai meniu diferit ca in rest poti descarca din android market cate un launcher si ai modificat interfata deja + ca tot ce se modifica pt a fi mai rapid, a se auzi mai tare se face din ROM.

  4. Am o problema care mă cam chinuie de 3 zile. Pun telefonu la încărcat si nu mai ajunge la 100% nici după o noapte întreaga, iar după ce îl scot cu 97% sau 96% nu tine nici măcar 2, 3 ore. Am 3GS 4.3.3, jailbreak cu redsnow. Știi cineva ce sa-i fac? Multumesc!