Apple va lansa un nou LED Cinema Display si nu un nou model MacBook

Saptamana trecuta au aparut informatii care indicau faptul ca Apple va lansa o noua serie MacBook si informatiile se bazau pe niste coduri de identificare primite de anumite site-uri de la surse apropiate Apple. In realitate acele informatii nu se refereau la o noua serie MacBook ci la un nou LED Cinema Display pentru care Apple a si incarcat imagini pe propriul site. Desigur ca imaginile nu au fost publicate in magazinul Apple insa ele au fost descoperite pe serverele Apple iar in acest articol le aveti prezentate pe toate.

Codul MC914 care indica lansarea unui Mac Pro este de fapt codul identificator pentru acest nou LED Cinema Display care in pozele prezentate de Apple nu difera absolut deloc fata de actualul mode. Desigur ca noile poze prezinta wallpaper-ul din Mac OS X Lion fata de imaginile cu Snow Leopard existente in imaginile de prezentare ale vechiului model deci vorbim despre un produs nou. Noul display ar putea avea si un port Thunderbolt iar ultima imagine din acest articol este un exemplu cat se poate de bun avand in vedere ca acel MacBook Pro este conectat la display folosind un cablu asemanator celui pentru tehnologia Thunderbolt.

In concluzie, daca asteptati un MacBook nou atunci ati putea sa va luati gandul de la el si sa va orientati poate catre un nou LED Cinema Display cu port Thunderbolt.