SHADOWW+™ – un pico proiector cu laser pentru iPhone fabricat de Microvision

Compania Microvision a prezentat un nou pico proiector cu laser compatibil cu iDevice-urile si denumit SHADOWW+™. Dispozitivul permite conectarea iDevice-urilor printr-un conector special insa este dotat si cu port HDMI astfel ca orice alt calculator poat efi conectat cu usurinta la el. Pico proiectorul celor de la Microvision este capabil sa afiseze imagini  cu rezolutie de pana la 848×480 pe o distanta de maxim 200 inch insa dispozitivul principal trebuie sa fie capabil sa redea imagini in format 480p.

SHADOWW+™ foloseste o lampa cu 15 lumeni pentru a afisa imaginile si bateria proprie il poate tine activ pentru maxim 2 ore de utilizare constanta. Un asemenea dispozitiv ar fi foarte util pentru cei care au de facut prezentari rapide si nu au un calculator prin preajma dar au o tableta iPad sau un iPhone pe care au un document excel, word sau PDF cu informatii importante. Desigur ca putem proiecta orice imagini folosind acest dispozitiv insa pentru a il achizitiona trebuie sa scoatem nu mai putin de 369$ din buzunar. Dispozitivul nu este inca disponibil pe piata dar o precomanda poate fi facuta aici.

5 COMENTARII

  1. @zaone 2 Hour Battery Life – Enjoy a full-length feature film
    on one charge…ar fi fost bine 5 ore cum zici tu 🙁

  2. @Bolba Dan ai lipsit de la lectiile de fizica?

    Si doua ore sunt foarte de ajuns, eu vad acest produs mai mult pentru bussiness nu pentru uz personal, nu isi merita banii, pentru ca daca l-ai vrea pentru tine ai putea sa iti iei un proiector normal, asadar, nu o sa aiba foarte mare succes, zic eu.