Prima Pagina Apple Valorea actiunilor Apple atinge un nou record istoric

Valorea actiunilor Apple atinge un nou record istoric

Aseara valoarea actiunilor companiei Apple a fost stabilita la 364.92$ pe bursa americana, un record istoric pentru compania din Cupertino. Desi in saptamanile de dupa WWDC 2011 valoarea actiunilor Apple a fluctuat, ieri valoarea acestora a crescut cu nu mai putin de 7.15$ pentru ca la finalul zilei valoarea sa fie de aproape 365$. Totul s-ar putea datora recentelor zvonuri privind lansarea iPhone 4, a Mac OS X Lion dar si a liniei de MacBook-uri plus a noului LED Cinema Display descoperit chiar aseara pe site-ul Apple. In luna februarie 2011 valoarea actiunilor Apple a fost stabilita la 363.13$, acesta fiind recordul doborat aseara.

Chiar si fara un iPhone lansat la WWDC, iata ca valoarea companiei Apple continua sa creasca si lucrurile par a se indrepta doar spre “mai bine” avand in vedere ca iOS 5 si iPhone 5 vor fi lansate in toamna. Noul sistem de operare este asteptat de foarte multi utilizatori pentru ca aduce o multitudine de functii indisponibile pana acum iar in combinatie cu iPhone 5 probabil va genera vanzari record in acest an. Apple merge din bine in mai bine si sper sa o tina asa pentru a ne aduce produse cat mai bune in viitor.

 • KFF

  Sa nu zicem hop inainde de a sari .

  Vom vedea cat de sanatoase sunt aceste cifre marti dupa anuntarea rezultatelor pe Q2 .

  Analizele par sa arate ca incasarile au fost mai mici ca in trimestrul trecut si valoarea actiunilor ar trebui sa scada putin .

  GOOGle a crescut ieri 12.x% pe baza bunelor rezultate financiare . Sa vedem marti .

 • Totusi, mi se pare interesant ca fara iPhone au reusit sa creasca atat de mult si totul poate pe baza unor zvonuri. N-au lansat nimic saptamana asta, se zvonea ca apare Lion dar totusi totul a fost doar un balon de sapun care a ridicat valorea actiunilor.

 • Vladel

  Zvonuri lansare i4 sau 5?

 • Jder Antonescu

  336 de miliarde, valoare de piata. A 2-a companie ca valoarea de piata dupa Exxonmobil care valoreaza ~ 400 de miliarde si extrag petrol.

  Ironia e ca degeaba valoreaza 336 de Mld. daca in SUA creste inflatia si economia mai are un pic si crapa.

  Oricum, se vede cat valoreaza caracterul lui Steve materializat, 330 + Miliarde. Citit ” ileadership” de la saptamana financiara, daca nu era steve, apple acum ra intr-un colt, in intuneric :))

 • Pingback: Actiunile Apple ating valoarea record de 373$()