Prima Pagina Apple Actiunile Apple ating valoarea record de 373$

Actiunile Apple ating valoarea record de 373$

Cu doar o zi inaintea anuntarii rezultatelor finaciare pentru cel de-al treilea sfert fiscal al anului 2011, actiunile Apple au inregistrat o crestere importanta atingand valoarea record de 373.80$. Saptamana trecuta anuntam ca actiunile atingeau valoarea de 365$, cea mai mare inregistrata vreodata de catre compania Apple insa iasa ca astazi valoarea actiunilor a depasit acel record. Totul se datoreaza conferintei audio de maine in care membrii din conducerea Apple vor anunta cati bani a facut compania, cate terminale iPhone, tablete iPad, iPod-uri si Mac-uri au fost vandute.

Insumand cresterea de vineri si cea de astazi, actiunile Apple au crescut cu 16 procente si anuntul de maine ar purea genera o noua crestere. Apple pare sa fie “pe cai mari” mai ales ca miercuri se este zvonita lansarea Mac OS X Lion si a unei noi serii Mac Book Air insa pana una alta asteptam anuntul de maine seara.

 • Boros Geza

  Si cand se sparge aceasta bula, vai vai

 • KFF

  Dupa inchidere a urcat la 374.72 .

  Dupa fiecare sedinta bursiera exista un after market , iar a doua zi dimineata inainte de deschiderea de la ora 9:30 exista un pre-market . Sa vedem si maine cum sta treaba .

  P.S. Mkt cap : 345,67 miliarde $ , after market .

 • Tigris Regalis

  După anunțarea rezultatelor financiare, acțiunile vor mai scădea un pic, pentru că mulți speculanți bursieri cumpără cu intenția de a vinde după anunțarea rezultatelor și va fi un exces de oferte de vânzare, care vor genera o scădere. Așa a fost mereu în ultimii ani.