Prima Pagina Apple Apple va lansa un iPhone ieftin de 350$ in toamna acestui an...

Apple va lansa un iPhone ieftin de 350$ in toamna acestui an impreuna cu iPhone 5

Cei de la BGR ofera cateva informatii foarte interesante astazi in legatura cu viitoarea linie de terminale iPhone a celor de la Apple. Ati citit deja cu totii despre posibila introducerea a unui iPhone mai ieftin din toamna, ei bine se pare ca acest iPhone mai ieftin ar putea fi de fapt terminalul iPhone 3GS. In loc sa opreasca productia acestui terminal, Apple l-ar putea comercializa fara abonament la preturi incepand cu 350$/€. iPhone 4 va fi vandut doar in versiune de 8GB cu 100$/€ mai ieftin decat iPhone 5 iar iPhone 3GS ar putea fi terminalul iPhone low-end. Nu este sigur ca iPhone 3GS va fi terminalul iPhone ieftin insa conform celor de la BGR este sigur ca Apple va lansa un iPhone ieftin.

We know these next-generation iPhone rumors have been out of control (aren’t they every year right before a new iPhone is slated to be released?), but we just received some new information from an incredibly solid source of ours. According to our source, Apple will indeed be launching a prepaid / lower cost iPhone this year. We are told the handset will retail for no more than $350 without contract. Ready for the really interesting part? It’s entirely possible that the low-cost iPhone will in fact be the iPhone 3GS.

Lasand iPhone-ul ieftin la o parte, cei de la BGR sustin ca iPhone 5 ar putea veni cu un design destul de apropiat de cel al iPhone 4. Motivul sta in faptul ca daca iPhone 5 ar fi avut un design radical schimbat am fi vazut pana acum macar o carcasa special conceputa pentru el.  Desigur ca neprezentarea unor asemenea carcase nu inseamna ca iPhone 5 va arata la fel dar sansele ca design-ul sa fie radical schimbat sunt mici desi s-a spus ca vom avea un iPhone mai subtire si mai usor lansat in toamna.

In final aflam ca iPhone 5 va fi prezentat undeva pe la sfarsitul lunii august sau inceputul lunii septembrie, adica exact atunci cand ar trebui sa aiba loc, conferinta Apple din toamna. Pana in prezent BGR a oferit informatii valide despre noi versiuni ale iOS deci este foarte posibil ca si aceste informatii despre iPhone 5 si 3GS sa fie adevarate.

 • crixalis

  Atunci va fi lansat si IOS5 ?

 • Da, inainte de iPhone 5.

 • CalinC

  woow,superb,daca apare acel model de 3gs la asa pret ar fi perfect tinind cont ca poate sa ruleze ios 5,bine,cu unele functii limitate chiar mi-as lua unul,singurul lucru ce mi-as dori la el ar fi camera,blitz-ul(camera mai mare o idee..:)))..si procesor de 800,si pt mine ar fi super….

 • Mihai R22

  3gs2 :)) procesor de 800 sau 1000 si in rest lafel ca cel de acum… A da, sa aiba si white si black si sa fie 8/16 gb .. Cer mult ;)))

 • Va fi tot 3GS-ul normal, asta daca va fi. Nu are cum sa fie un terminal mai puternic decat iPhone 4.

 • xsss

  sa bage o camera pt facetime si ar face treaba buna cred

 • Da , sa bage si retina display si sa mareasca senzorul camerei la 5mp cuvposibilitate de filmare hd , right?

 • Sparky

  Sa bage camera de 12 mpx , memorie 500 gb , ecran de 3.5 inchi , greutate 1 gram , si subtire 1 mm , altcv mai vrem ? :)))) iOs 10 :)))) si procesor core 2 duo 6000+ ar fi telul perfect si cu o memorie ram de 16 gb!!!!!! Scuze daca am vrut sa fac o gluma , Oriqm un 3gs la 350 dolari ar fi super 🙂

 • Vladel

  Ar fi …. Tot e mult adica iti iei la 350 telefoane mult mai bune.

 • djcata

  cam mult 350 de Euro ….. ar trebui sa fie maxim 300

 • Pingback: Cele mai importante stiri ale saptamanii pe – 18.07.2011 – 24.07.2011()