Apple va lansa un iPhone ieftin de 350$ in toamna acestui an impreuna cu iPhone 5

Cei de la BGR ofera cateva informatii foarte interesante astazi in legatura cu viitoarea linie de terminale iPhone a celor de la Apple. Ati citit deja cu totii despre posibila introducerea a unui iPhone mai ieftin din toamna, ei bine se pare ca acest iPhone mai ieftin ar putea fi de fapt terminalul iPhone 3GS. In loc sa opreasca productia acestui terminal, Apple l-ar putea comercializa fara abonament la preturi incepand cu 350$/€. iPhone 4 va fi vandut doar in versiune de 8GB cu 100$/€ mai ieftin decat iPhone 5 iar iPhone 3GS ar putea fi terminalul iPhone low-end. Nu este sigur ca iPhone 3GS va fi terminalul iPhone ieftin insa conform celor de la BGR este sigur ca Apple va lansa un iPhone ieftin.

We know these next-generation iPhone rumors have been out of control (aren’t they every year right before a new iPhone is slated to be released?), but we just received some new information from an incredibly solid source of ours. According to our source, Apple will indeed be launching a prepaid / lower cost iPhone this year. We are told the handset will retail for no more than $350 without contract. Ready for the really interesting part? It’s entirely possible that the low-cost iPhone will in fact be the iPhone 3GS.

Lasand iPhone-ul ieftin la o parte, cei de la BGR sustin ca iPhone 5 ar putea veni cu un design destul de apropiat de cel al iPhone 4. Motivul sta in faptul ca daca iPhone 5 ar fi avut un design radical schimbat am fi vazut pana acum macar o carcasa special conceputa pentru el.  Desigur ca neprezentarea unor asemenea carcase nu inseamna ca iPhone 5 va arata la fel dar sansele ca design-ul sa fie radical schimbat sunt mici desi s-a spus ca vom avea un iPhone mai subtire si mai usor lansat in toamna.

In final aflam ca iPhone 5 va fi prezentat undeva pe la sfarsitul lunii august sau inceputul lunii septembrie, adica exact atunci cand ar trebui sa aiba loc, conferinta Apple din toamna. Pana in prezent BGR a oferit informatii valide despre noi versiuni ale iOS deci este foarte posibil ca si aceste informatii despre iPhone 5 si 3GS sa fie adevarate.