Concurs: Castiga doua iTunes Gift Card-uri de 15$ oferite de iDevice.ro!

Au trecut cateva luni bune de la ultimul concurs organizat de mine pentru un iTunes Gift card asa ca astazi va ofer posibilitatea de a castiga 2 astfel de card-uri de cate 15$ fiecare. Cardurile pot fi utilizate atat pentru achizitionarea de melodii cat si pentru achizitionarea de aplicatii insa numai din App Store SUA dar un cont gratuit pentru App Store SUA puteti face in 5 minute si aveti 15$ pe care il cheltuiti cum doriti. Pentru a participa la acest concurs trebuie sa respectati cu strictete urmatoarele indicatii :

  • sa ma urmariti pe Twitter sau pe Facebook, adica sa ma adaugati ca si prieten pe FaceBook si sa imi urmariti contul de pe Twitter;
  • sa dati un retweet pe Twitter sau un share pe Facebook(NU Like) acestui articol pe contul vostru folosind butoanele de mai jos si sa lasati un comentariu cu textul Particip.

Daca nu respectati regulile veti fi descalificati in cazul in care veti castiga, deci veti pierde premiul. Va rog sa folositi instrumentele de autentificare la Facebook/Twitter inainte de a comenta pentru a imi fi mie mai usor sa va verific, contul in cazul in care ati castigat. Nu fortati nota, daca nu stiti sa lucrati cu Facebook sau Twitter nu va inscrieti in concurs pentru ca va voi descalifica! Va urez mult noroc! Concursul va lua sfarsit vineri la ora 12:00 cand ii voi alege pe cei 2 castigatori. Acest concurs este organizat de iDevice.ro fara ajutorul vreunui sponsor!