HudSlider, NoPageLimits si Orange – 3 noi tweak-uri ale Tweak Week

Dupa cele DeleteAllSMS si GameOn va prezint acum alte 3 tweak-uri publicate in cadrul Tweak Week in ultimele zile : HudSlider, NoPageLimits si Orange. HudSlider este primul tweak despre care voi vorbi si il aveti demonstrat in pagina de mai sus. Practic tweak-ul facut de Max Shav adauga un slider bar in animatia pentru modificarea veloarii volumului. Acum in loc sa folosim butoanele de volum pentru a reduce nivelul volumului dispozitivului nostru, vom putea folosi direct acel slider insa pentru a activa animatia respectiva trebuie folosit un buton de volum.

NoPageLimits este al doilea tweak despre care vorbesc astazi si dupa cum ii spune numele, acest tweak ne permite sa scoatem limita de pagini cu aplicatii disponibile in Springboard. Alte tweak-uri asemanatoare exista desigur in Cydia insa acesta este gratuit si daca aveti sute de aplicatii/foldere disponibile in Springboard atunci el va este foarte util, altfel nu aveti de ce sa il instalati in terminalul vostru.

Orange este ultimul tweak lansat de catre Max Shav si cu ajutorul sau putem trimite aceleasi mesaje SMS catre acelasi contact de mai multe ori.  Toate tweak-urile sunt disponibile gratuit in repo-ul : http://mxms.us/repo.