Prima Pagina Apple Mac OS X Lion instalat in Mac-urile din magazinele Apple inaintea lansarii...

Mac OS X Lion instalat in Mac-urile din magazinele Apple inaintea lansarii oficiale

1

Va spuneam ieri ca Mac OS X Lion si noua serie MacBook Air ar putea fi lansate maine. Se pare ca acest zvon s-ar putea dovedi a fi real din moment ce in magazinele Apple angajatii au instalat deja Mac OS X Lion pe propriile Mac-uri si echipelor de la Apple Care li s-a facut deja training-ul pentru noul sistem de operare. Ieri multe magazine Apple din SUA au primit copii ale versiunii finale a Mac OS X Lion ce va fi instalata pe Mac-urile puse in display deci este foarte posibil ca astazi sau chiar maine sa aiba loc lansarea oficiala.

Cei de la 9to5mac au obtinut informatii de la surse din interiorul companiei Apple care sugereaza ca lansarea noilor produse ar putea avea loc in cursul zilei de miercuri. Apple pare sa fi stabilit instalarea unor materiale promotionale in noaptea dintre 19 – 20 iulie si este foarte posibil ca aceste materiale sa fie de fapt pentru Mac OS X Lion si noua serie MacBook Air. Daca saptamana trecuta aveam atat de putine indicii privind lansarea, data de maine pare sigura.

Articolul anteriorActiunile Apple ating valoarea record de 373$
Urmatorul articolApple blocheaza posibilitatea de a salva SHSH pentru iOS 4.3.3
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.