Prima Pagina Nokia Video: Nokia Sea Ray – primul smartphone Nokia cu Windows Phone 7

Video: Nokia Sea Ray – primul smartphone Nokia cu Windows Phone 7

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xMhSRyDSlWc[/youtube]

Acum cateva saptamani CEO-ul Nokia prezenta smartphone-ul “Sea Ray” in cadrul unei conferinte incercand sa tina totodata secret design-ul viitorului dispozitiv. In clipul de mai sus avem o noua prezentare a smartphone-ului cu Windows Phone 7 insa de aceasta data prezentarea este facuta pe podeaua unei fabrici din China unde probabil sunt asamblate noile dispozitive. Din punct de vedere al design-ului Sea Ray asemana cu Nokia N9 iar sistemul de operare in sine pare a fi Windows Phone 7 nemodificat.

Pana la lansarea oficiala a acestor dispozitive mai avem de asteptat cateva luni insa deocamdata terminalul pare interesant si este posibil sa recucereasca o parte dintre utilizatorii pierduti de Nokia in fata producatorilor de terminale Android.

 • cal3star

  foarte naspa telefonul, din toate punctele de vedere…asta e parerea mea

 • crixalis

  Am testat un Samsung Omnia cu WM 7 si este foarte misto, spre surprinderea mea este foar fluid si rapid exact ca IOS, meniul este foarte intuitiv si original, nu se compara cu nimic Android, Symbian, vechiul WINmo sau IOS. Foarte frumos din partea lor ca au facut ceva original, eu cred in sistemul asta de operare.

 • Arata destul de fain la design

 • zeitgeist

  Un lucru e sigur – booteaza mai repede si ca iOS si ca Android

 • djcata

  WP are viitor desi poate acum nu pare pentru unii