Video: Primul smartphone Nokia ce ruleaza Windows Phone 7

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=r1lsJOwdmfA[/youtube]

Astazi Stephen Elop, CEO-ul Nokia, a prezentat in cadrul unei conferinte un nou terminal cunoscut sub denumirea de Sea Ray care ruleaza Windows Phone 7 Mango. Acesta este primul smartphone cu Windows Phone 7 facut de Nokia si observati cat de mult seamana cu Nokia N9, cel mai recent dispozitiv lansat de catre companie. Desi Elop a cerut tuturor sa inchida camerele pentru prezentarea dispozitivului “secret”, iata ca unii au reusit sa il prinda in cateva cadre si mai jos avem primele poze ale acestui dispozitiv.

Fata de N9 are un buton in plus pentru camera si flash LED-ul este repozitionat, in rest seamana destul de bine cu smartphone-ul lansat zilele trecute. Nu se stie inca data la care va fi lansat acest dispozitiv insa mult lume il asteapta si ar fi bine sa nu dezamageasca.

11 COMENTARII

  1. @Mihai Chirita: Nu știi cum e WP7? Pe scurt: un mare FAIL … “too little, too late” și cu lag până și la făcut poze! 😀

    @cucubau: Glumești, desigur.

  2. nu, nu stiu, o sa trec printr-un magazin ceva sa vad daca au vrei htc cu w7, sa vada si ochiul meu, windows de cand ma stiu avea lag, stiu htc hd sau ceva in genul can inca era windows 6.5 procesor de 1 ghz si tot avea lag si fluiditate nema prin tema…

  3. @Mihai Chirita: Vei fi uimit cum se misca W7. Nu am vazut niciodata un telefon sa se miste atat de bine. Din punctul acesta de vedere Microsoft a facut un sistem de operare senzational.