Apple isi doteaza angajatii cu iBiciclete

Recent Apple a inchiriat un spatiu comercial capabil sa primeasca 1300 de angajati insa problema este ca acest spatiu se afla la o distanta destul de mare de campusul companiei. Pentru a usura drumul de la campus la noua cladire de birouri, Apple a decis sa isi doteze angajatii cu iBiciclete precum cea pe care o avem prezentata in imaginea de mai sus. Practic vorbim despre bicilete albe normale facute din aluminiu si dotate cu un fel de gentuta care poate fi folosita pentru a transporta un Mac sau o tableta iPad.

Unii angajati au primit deja noile iBiciclete, altii vor primi altele in saptamanile urmatoare si Apple pare foarte decisa sa usureze drumul angajatilor sai intre cladirile de birouri. Multe companii din SUA ofera angajatilor diverse mijloace de locomotie pentru a ii ajuta sa parcurga mai rapid si mai usor portiuni mari de teren in interiorul unui campus sau intre campusuri aflate in aceeasi zona geografica.

12 COMENTARII

  1. stai sa vezi acum cati doritori de biciclete sunt si la noi,toti fanii or sa vrea o asa superbitate sa isi plimbe iapadul cu ea,oricum e revolutionara si bicicleta,ca doar nu luau apple orice bicileta…..

  2. a reinventat mersul pe bicicleta, are activata gestures acum, spite luminate si cu bucatele de plastic ce izoleaza cablul fosforescente, lant cu retina aluminiu, la fel si jantele, de densitate mare…

  3. nu cred ca este cea din poza, cea din poza este banala bicicleta ce poate fi inchiriata cu fise in orase ca Paris, Amsterdam, Milano, eu cel putin am vazut-o pe aceasta pe acolo, iar asta este o bicicleta greoaie, si foarte nemanevrabila

  4. de,trebuie sa mai faca si unii miscare,era naspa daca le dadeau masinute de golf….vorba aia “o minte sanatoasa intr-un corp sanatos”…:)))

  5. @Locohaust,prietene,acum citiva ani in urma cind mergeam la sala ma simteam mult mai energic si de cind nu mai merg,eu cel putin,simt o diferenta, cit despre ce spui tu…. alea sint “neste” genii,iar in afara de Steve,mai enumera si matale altii de la Apple….