Primele imagini cu modelul alb al iPod Touch 5G?

Astazi au aparut primele zvonuri care indicau posibila lansare a unui model alb al iPod Touch si cei de la 9to5Mac au reusit sa intre in posesia catorva imagini in care se presupune ca avem prezentat noul dispozitiv. Nu vorbim despre un terminal iPhone 4 pentru ca avem camera pozitionata exact in mijlocul dispozitivului deci vorbim despre o carcasa pentru un terminal iPod Touch. Marea intrebare este daca acest dispozitiv va fi lansat acum sau daca este un model pe care Apple ar fi vrut sa il lanseze dar nu a apucat.

Looking into the current third calendar quarter, Kuo said checks indicate Apple has placed orders for white iPod touch models that are expected to go into mass production sometime in late August, but he added that the build plans for those models reflect few, if any, distinguishable changes from the existing black models introduced last fall.

“It means no spec update of iPod touch this year,” he said.

Parerea mea este ca vedem pentru prima oara noua fata a iPod Touch 5G si carcasa este alba pentru ca abia cu iPad 2 Apple a reusit sa perfectioneze procesul de colorare a carcasei. Acest nou dispozitiv ar urma sa aiba un chip A5 cu performante aproape similare cu cele ale iPad 2 si iPhone 5. Desigur ca nimeni nu poate confirma ca aceste imagini sunt intr-adevar cu iPod Touch 5G insa carcasa arata interesant.