Prima Pagina Apple Primele imagini cu modelul alb al iPod Touch 5G?

Primele imagini cu modelul alb al iPod Touch 5G?

Astazi au aparut primele zvonuri care indicau posibila lansare a unui model alb al iPod Touch si cei de la 9to5Mac au reusit sa intre in posesia catorva imagini in care se presupune ca avem prezentat noul dispozitiv. Nu vorbim despre un terminal iPhone 4 pentru ca avem camera pozitionata exact in mijlocul dispozitivului deci vorbim despre o carcasa pentru un terminal iPod Touch. Marea intrebare este daca acest dispozitiv va fi lansat acum sau daca este un model pe care Apple ar fi vrut sa il lanseze dar nu a apucat.

Looking into the current third calendar quarter, Kuo said checks indicate Apple has placed orders for white iPod touch models that are expected to go into mass production sometime in late August, but he added that the build plans for those models reflect few, if any, distinguishable changes from the existing black models introduced last fall.

“It means no spec update of iPod touch this year,” he said.

Parerea mea este ca vedem pentru prima oara noua fata a iPod Touch 5G si carcasa este alba pentru ca abia cu iPad 2 Apple a reusit sa perfectioneze procesul de colorare a carcasei. Acest nou dispozitiv ar urma sa aiba un chip A5 cu performante aproape similare cu cele ale iPad 2 si iPhone 5. Desigur ca nimeni nu poate confirma ca aceste imagini sunt intr-adevar cu iPod Touch 5G insa carcasa arata interesant.

 

 • amber099

  hmm. de data aceasta chiar s-ar putea sa fie ipod touch 5g

 • Maotsetoung

  sunt curios ce parere aveti de linkul asta, brandul cred ca il cunoastea aproape toata lumea Bang&Olufsen, uitativa atenti si pe la sf clipului veti vedea un iDevice zic eu NOU!

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bHnbPuLOTe8

 • Care-i dispozitivul ala nou?

 • Maotsetoung

  cel de la secunda 0:52, mie imi pare a fii noul iPod!

 • Maotsetoung

  punel pe 1080p si uitate in full screen la el . . .

 • TzaCaNeL

  Ți se pare. Sunt făcute aiurea in calculator, sunt ceva mai mici si arată putin diferit. U e nici un device nou

 • +1 la ce a zis Tzacanel, nu vad nici eu un dispozitiv nou acolo.

 • Maotsetoung

  atunci I’m sory, da mie mi sa parut a fi iPodul nou cu lcd-ul care se vede ca e mult mai mare decat cel al iPh4, dar daca voi spuneti ca nu vedeti nimic . . . se poate sa ma insel!

 • Andu

  =)))) lololol de 3 ori lol. E fata unui ipod 4g, doar ca alba. Gaura de langa camera e pt senzoru de lumina. Daca nu ma credeti uitativa la un 4g in soare.

 • Pingback: Video: Panouri frontale albe pentru iPod Touch disponibile pentru achizitie()